Greta Garbo

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka
Nose flute player.jpg

Den här artikeln är sönderknarkad
Du kan hjälpa till genom att dumpa hela artikeln och skriva om den.

Snälla, tänk på barnen!
Din mamma om droger


Greta Garbo Greta Garbo är född år femtiotvå, hennes karriär började redan 15 år före hennes födelse då hon jobbade som tallriksmunspray, Det var ett väldigt hårt arbete där man bara tjänade en förmögenhet i timmen.


Livet[redigera]

Greta Garbo föddes till en myrslok som bara drack Loka och åt Tacos. Greta Garbo blev mordhotad av en galen grön/rosa satellit 6½ före hennes födelse, Men som tyr var kom en halvdöd Finne och tog kål på den elake förbrytaren som mord hotat henne. Hon lekte ofta med TinTin som var en halv förbrytare, halv polis. Deras påhitt var enormt perversa och onda.

Kriminell Aktivitet[redigera]

Greta Garbos gangstergäng så kallad Greta Rangers deras uppgift var att ta kål på det ökända gänget Teletubbies medlemmarna i Greta Rangers är TinTin som varit medlem sedan starten av gänget sen var de inga fler medlemmar. TinTin var innan detta hände för sisådär nån tid sen en ledare för ett stort kriminellt gäng som kallades tantjävlar som jävlas med andra jävlar inklusive djävulen men det var lite långt så dom förkortade den til tsjmajid. För som alla vet är tintin egentligen en gammal plastikopererad tant som gasade ihjäl 1 jude under andra världs kriget.


Bakrund[redigera]

Greta Garbo har en lång tid varit förföljd av Göran Persson som fanatiskt söker en bitch, och en busig man (TinTin) att ha i sängen. Detta är den ända anledningen varför Greta Garbo fick avsluta sin tjänst som blivande statsminister, hon var även enormt beundrad av Lars Lejonborg som brukade springa fram till Greta och skrika "JE HABITE LA FRANCE" (jag bor i Frankrike) sedan springer han iväg samtidigt som han lyssnar på Tedd Gärdestads ända okända låt "i skuggan av en brödrost".


Död[redigera]

HARAKIRI!!!