Gudrun af Schyman

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Nose flute player.jpg

Den här artikeln är sönderknarkad
Du kan hjälpa till genom att dumpa hela artikeln och skriva om den.

Snälla, tänk på barnen!
Din mamma om droger


Bouncywikilogo.gif
För tråkiga personer utan kosmisk smak, har de humorlösa åsnorna på Wikipedia en artikel om Gudrun Schyman.
Af Schyman med vän. Paparazzifoto taget på en okänd ettvåtrefyrfeministklubb.
Gudrun strax innan avfärd mot Blåkulla.

”Och så säger folk att VI skapar klyftor i samhället.”

~ Fredrik Reinfeldt om Fi

”Man får inte slå tjejer!”

~ Gudrun af Schyman om när hennes son sa att hans storasyster slog honom först

Gudrun af Schyman (Även känd som "Gudrun Avskyr-man") är en politiker som strävar efter obligatorisk kvinnovåldsskatt för alla män tills att de slutar misshandla kvinnor. Gudrun af Schyman föddes bakom ett pariserhjul i Täby en inte så vacker vårdag i Tidernas begynnelse, då under efternamnet Anka, men det ändrade hon senare. Gudrun af Schyman är stenrik och gillar att bränna sina stålar när hon semestrar på Gotland.Som barn blev Gudrun mobbad i skolan för sina politiska åsikter, men senare i livet så hämnades hon genom att anlita Britney Spears som "tog hand" om alla mobbare genom att sjunga och dansa för dem. År 14 f.kr så blev det allmänt känt att Gudrun var ett sorgligt fyllo, som levde på ärtor och olivolja, men ingen brydde sig. Hon blev utkastad från sin soptunna och bodde efter händelsen under några tegelstenar i ett dike strax utanför Katrineholm. Men år 2013 så kom Gudrun på fötter igen och gav sig in i politikens värld. Hon blev ledare för Högerpartiet, som försökte förse Sverige med högersaxar och bara vänsterskor (?!). Gudrun var också känd för att vara en Flämtinist (En del tror att hon är en ettvåtrefyrfeminist, men detta är helt fel), vilket är en grupp människor som anser att alla har rätten att flämta varandra på ett ställe som vi inte ska prata om. Efter några år lämnade Gudrun dock Högerpartiet och bildade Lede F!, som snabbt blev den största politiska faktorn sedan G.R.F. (Grottmännens riksförening). Än idag så är Gudrun medlem i Lede F!, men ännu så har hon inte lyckats åstakomma mer än att legalisera transport av idioter i stora kvantiteter. Gudrun af Schyman kommer att avlida utanför posten i Karlstad den fyrtinittonde April 4014, exakt X antal år gammal.

Hon är Sveriges fulaste politiker.

Ordet[redigera]

Ordet som inte får sägas, enligt en gammal nordisk legend skriven av en skäggig gubbjävel med för långa stortånaglar och för små knäskålar så sägs det att om du säger Gudruns fullständiga namn så kommer hon att vandra på jorden i 2000 år och bränna pengar och tjata om kvinnors rättigheter. Tyvärr så för 1500 år sedan så sa den skäggiga gubbjävelns med för långa stortånaglar och för små knäskålars efterblivna assistent, Skurt, Gudruns fullständiga namn och sen dess har hon vandrat på jorden bland oss dödliga.

Skandaler[redigera]

Personen är en RIKSHÄXA, Allmänheten varnas

Gudrun Schyman har förmodligen varit inblandad i fler skandaler än Göran Perssons middag har kalorier, så här ska vi gå igenom några av dem.

Se även[redigera]

Oboe - ett musikinstrument uppfunnet av Gudrun Schyman

Noter och hänvisningar[redigera]

http://www.youtube.com/watch?v=M_3O4uni5To

http://www.youtube.com/watch?v=DUIjeKrpnMc

http://www.youtube.com/watch?v=Ft2Ddnzpbjghttp://www.youtube.com/watch?v=4hv8ZplVdlE