Haha

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Haha[redigera]

Haha kommer från staten Cannabis och den första upplagan av uppfinningen skapades av Banlonmannen år 1703 efter hans ökända misslyckade kupp vilken slutade i ett torkskåp samt en transformation av Banlonmannens ansikte - en transformation som innebar att denne fick utseendet hos Freddy Kruger.

Historia[redigera]

Haha uppfanns i syfte att underlätta jobbet med att bygga kattbroar till månen. Tanken med dessa broar var att skapa en handel mellan rymdnazisterna, vars huvudkvarter var på månen, och människorna som således skulle komma ridandes på sina katter via 10-filiga kattbroar i vardera riktning. Hahas magiska kraft blev dock aldrig tillräckligt stark för att kunna möjliggöra byggnationen av denna utopiska farväg och tillslut föll både Haha och Kattobahn, som bronätverket skulle heta, i glömska. Haha123.jpg

Hahas kemiska struktur[redigera]

Till en bas av vatten (H2O) tillsattes ättiksyra (CH3COOH) varpå en magnetomrörare tilläts utföra sitt jobb i en halvtimme. Under omröringen tillsattes bakteriearten Escherichia coli samt en skvätt natrium (Na). Vad man då fick fram kallades Ha-lösning. För att få till en komplett lösning, dvs. Haha, krävdes att man först lät Ha-lösningen stå i ett dygn varpå man sedan upprepade hela proceduren ännu en gång. Resultatet blir en lösning av Hah. För att skapa den sista atomknarkaren, alltså Alfa eller A, adderades Alfa-thujon extraherat ur plantan Artemisia Absinthum, och för att förvandla Alfa-thujonet till enbart Alfa tillsattes en blanding av Saurons finmalda ring samt ett halvt mikrogram av De vises sten. Detta förblev processen i skapandet av Haha.

Användning idag[redigera]

Haha har blivit något av en kultkemikalie. Den har tillochmed fått en sådan otrolig kultstatus att varje gång någon utropar ett skämt måste åhörarna ropa "HAHA" högt. Gör man inte detta betraktas man som en förrädare mot Kattobahndrömmen och riskerar att inom loppet av två sekunder förgöras av Saurons styrkor genom kastrering eller broccolisoppa i stjärthålet. Haha har också kommit att användas som partydrog av bl.a. Keith Richards och Peps Persson. I en intervju säger även Carola att:

"Iochmed Haha vaknade jag up ur min själsliga dvala och fann inte bara Gud utan även Runars runkedunkpillesnopp samt husnyckeln som jag tappat bort i mitt anus för 10 år sedan. Jag vet inte hur jag ska kunna tacka Banlonmannen för denna fantastiska uppfinning... Leve Haha!"

Även Blondinbella tros ha hyllat preparatet i en omskriven intervju där hon säger: "Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha".

Haha finns att köpa receptfritt på Apoteket Kronan i Trosa, som krydda på Ica och i diverse urinrör i södra Stockholm.