Helena Paparizou

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

 
”Kan vi laga denna?”
Nej, det går inte!
Låt oss riva denna sida och börja om.

Helena Paparizou är en grekisk Hiphopare som är född 1981 i Grekland. Hon har varit i Sverige några gånger. Hon vann Eurovision Song Contest 2005. Men hon bor i Grekland Men hon kan snacka svenska.

Karriär[redigera]

1999[redigera]

Helena söng låten apa apa som blev super bra som uppträdde i Gröna lund men blev populär först vid en nyinspelningen hon gjorde 6 år senare...

2005[redigera]

Helena vann Eurovision Song Contest 2005 för don hon va en bra hip-hopare. Hennes bidrag var Your Number Two som går så här: Vers: You're my hater, undercover. Refräng: You are the Two, your my number two men folk märke aldrig ordet hater. Då någon i augusti så va The Vioce conserten i Sverige i Kungträdgården för alla hip-hopare folk skrek Yo Yo när hon kom.

2006[redigera]

Då gjorde Helena en hip-hop-låt som heter Rambo. Hon va och framträde i grekiska Melodifestivalen 2006. Helena kom till Eurovision Song Contest 2006 som hölls i Aten i Grekland för att uppträda men hon va inte med i tävlingen. Efter Eurovision så gjorde hon låten Rambo!, och därefter gjorde hon en låt som på grund av den brittiska censuren hette Heroes, fast den egentligen hette Ninjas. Precis som det var då Teenage Mutant Ninja Turtles censurerade. Hon uppträde andra gången i The Vioce conserten som har redan uppräddat i NRJ också. Hon blev ganska populär.