Henrik Pontén

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Henrik Ponten during TPB trial2-alien-edition.jpg
Henrik Pontén i åttonde klass.

”På Grund av omständigheter som var för sig är av komplicerad natur och svåra att redogöra för och som i sitt komplexa sammanhang är helt obegripliga och därför meningslösa att försöka namnge måste det här upphöra nu!.”

~ Henrik Pontén om piratkopiering


”Ni är källan för alla piratkopior som hamnar på Pirate Bay. ”

~ Henrik Pontén till alla andra

Henrik Pontén är en sofistikerad cyborg, byggd av fanatiska självmordsbuddhister den 17:e oktober 1965, vars syfte är att utrota fildelare samt resten av mänskligheten. Henrik är till 39 % människa och till 92% metaller från planeten Galgalár. Hans sexuella läggning har blivit vilt diskuterad sedan han startade internethemsidan The Pirate Gay 2004, med pornografiskt innehåll bestående av homosexuella sjörövare. Om nätterna när ingen ser så är han den superhemliga superhjälten Pirate Ponten, alla piraters beskyddare.

Henrik var som barn en ganska blyg grabb, och hade inte så många vänner. En dag blev han väldigt ledsen när de andra skolkamraterna delade med sig av godis till alla i klassen förutom honom. Den dagen svor Henrik Pontén att ingen ska få dela med sig av någonting längre.

Henrik är idag arslet utåt för Antipiratbyrån.