Hermelin

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Hermelin[redigera]

Hermelinen är kommunistnationen Mörgenlands folkdemokratiskajättebralandsomallaälskarmedglädjeochvaniljglass (kmfjlsaämgov) nationaldjur. Mörgenland ligger i den belägrade delen av Lidingö som belägrades år 1782 av hämndlystna naturaktivister. Det var samma grupp med hippieterrorister som ockuperade Christiania och de som hade en stor trästock där 1 miljon trädkramare samlades för att lyssna på ostämda gitarrer och röka gräs. Hermelinen kom till världen år 1986 då Gustav Vasa väckte dem från deras tusenåriga dvala i en annan dimension. Den otroliga kraften från den fis som Gustav Vasa sparat i 400 år släpptes äntligen ut och öppnade en portal mellan verkligheten och Legoland. Gustav Vasa överlevde i 400 år på grund av att hans farfar var sjöstjärna. Gustav Vasa kunde därför hålla sig vid liv genom ta formen av en sjöstjärna.

Hermelinens kroppslängd är 16 till 29 centimeter och svansen är 8 till 12 centimeter. Anonyma källor anger att de sätt hermeliner i otroliga proportioner. Det sägs att de kan bli upp till tio meter långa, exklusive svansen. Hermelinernas ärkerivaler är bävrarna. Bävrar är onda in i själen och kontrolleras av Hitler. Bävrarna har planer på att ta över Jämtland (eventuellt hela världen, förut Norge som ingen vill ha). Hermelinerna har moral och därför har de bestämt sig för att utplåna bävrarna från Jordens yta. Hermeliner sägs även ligga bakom Chernobyl-katastrofen. Hermelin kan smyga in i kärnreaktorer och orsaka otrolig skada. Legender säger att hermeliner kan få en episk storlek för att förinta deras ärkefiende bävrarna. Hermeliner ser snälla och söta ut för att kunna lura bävrarna. Egentligen är Hermelinen ett otroligt farligt och aggressivt djur. Det sägs att de visar respekt och vördnad för Göran Persson.

-Söta men dödliga.

Hermeliner har små vassa klor som de främst använder för att öppna konservburkar och för att riva sönder halsar på ovetande civilpersoner. Hermelinens historia i den andra dimensionen är dunkel. Vi vet bara att de var i krig med jätterobot drakar. Hermeliner anses vara tre gånger så intelligenta som människor. De anser sig vara universum rättmätiga härskare. Hermelinernas ledare, Tsar Mumsgroda, har infiltrerat EU-parlamenten och tagit kontroll över hjärnorna av många europeiska ledare.