Hermione Granger

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Hermione är en nörd och en tunt med kanintänder och lejonhår. Hon har superbetyg och får panikattacker om hon bara får 99,9 % på ett prov. En gång ertappades hon med att försöka dränka sig i en vattenpöl efter att fått 99,7 %. Hon lades in på mentalsjukhus men blev utskriven efter en vecka då hon suttit och sagt "måste plugga, måste plugga, måste plugga" 3 dygn i sträck. Det störde dom andra patienterna så mycket att hon fick en 52 000 sidor tjock bok om matte och blev utskriven. Efter det har hon fått 100 % på alla prov.

Hermione är kompis med Harry Potter och Ronald Weasley. Hon blir sur titt som tätt och går alltid till biblioteket efter frukost, efter lunchen, på rasterna, när hon är sur, när hon har kommit på nåt, när hon gör läxor, när hon är hyper, när hon är ledsen, när hon vill vara ifred, när hon måste kolla upp en sak och när hon vill ha en bok.

Hermione har en pinne som hon inte ärvt av någon. den är alldeles ny. Typ.. Med pinnen kan hon förvandla saker och få saker att flyga. Hon kan även sticka pinnen i hjärtat på folk (vilket ALLA trollkarlar och häxor envisas med att INTE göra).

Hermione spelar rumpeldunk (aka quidditch) och hon suger. Hon är jagare men eftersom att hon är bollrädd så duckar hon när bollen kommer. Eftersom att hon får panikattacker om dom nämner att hon kanske ska vara i biblioteket istället för att vara med i quidditchlaget så nämner dom det bara en gång i veckan. Efter att hon fått panikattack och försökt dränka sig i ett handfat nämner dom det bara en gång om året. (Ibland påminner Ron henne, det slutar med att hon sitter "måste plugga, måste plugga, måste plugga" och läser en bok tills hennes ögon är stora som ufon och hon ramlar rakt in i bokhyllan i biblioteket)

Hermione är för övrigt fullt normal.