Hertsön

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Hertsön (Hurts Island) är ett getto i Luleå uppe i Lapphelvetet. Invånarna består mest av turkar och likn, alla tar order från skogsturken. Den vildaste av dom alla, med sitt motto: "Vem vare som kasta?!" så kan han skrämma vem som helst.

Hertsön är väldigt likt Compton och Harlem, men har på senare tid jämförts med Reinfeldts rövhål. Dit skickar man alla som man inte vill ha i samhället Luleå. Alla bor i lerhus eller hus byggda av diverse skrot. Det kan även vara extremt svårt att se de flesta invånarna i mörkret därför lämpar de sig till Assassins eftersom de då inte behöver något camo i nattmörkret. Men många försörjer sig även genom att stjäla tv apparater, mobiltelefoner, cdspelare eller likn och lägger ut dom på blocket.se i väldigt felstavade annonser för en väldigt billig peng. Som den här:

Säljare mina mobilar

~ Pris: 1 395:-

sälyare mina mobiler den helt nu ja har ite användat den e me kartong o alt sony ericsson s312 piris 1395,kr min andra e helt nu sony ericsson k850i 5 megapixel kame o alt du för alt till behövs piris 1495,kr ring nununu´om du vill ha bera mobilar.