Hest

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

 
”Kan vi laga denna?”
Nej, det går inte!
Låt oss riva denna sida och börja om.

Denna sida handlar om frukten Hest, ifall du menar bandet, se The Hest.En hest är en frukt, som härstammar från Sovjetryssland, frukten smakar beskt och lite som söt pistage. Frukten plockas vanligtvis under sommarmånaderna, fast ibland på vintern. Hestträdet blir ca. 1-20-30-20 meter högt och växer i de kommunistiska alperna, under uppsikt av Peter Hest; uppfinnare av hesten och president i Chile. storlek Alla hestar är stora, eller rentutav gigantiska. Hestar blir 2,19 m i mankhöjd. Det finns en hestart som är mindre, det är rasen fallafel. Men den är mycket ovanlig och ses bara i små grupper på Cypern. Anledningen till detta låga antal hestar beror på klimatförändringarna. När fallafeln inte hade någon grus att beta på längre, drunknade tusental hestar. Emellertid måste hestarna också ömsa päls. Detta sker innan någon hinner märka, alltså sommaren, då ingen är på Cypern.

Hestens livscykel[redigera]

Hesten gillar Crecsent- och Scottcyklar. Hesten blir ca. några år gammal. Martin Timell tycker om hestar men bara i smyg. Inbland hittas hestarna under plåtarna.

Barn[redigera]

Hestar gillar att få barn, men inte vilka barn som helst. Jobbiga barn som kutar runt enda sen födslen. Hestar kallar sina barn för föl eller föl med "is"form på slutet, villsäga fölis. Det är samma prinsip som när vi kallar barn för bebis Vad ska man säga, detta är sååå sant. Ganska kul att se hur alla tycker hästar är djur när de är egentligen små frukter i Ryssland.

sömn[redigera]

Hestar lanar mycket och har därför oftast inte tid med att sova. Hestarna gillar att spela spelet Halo wars. En annan vanlig nattaktivitet är att spela stjärnornas krog med Martin Timell eller titta på Äntligen hestmmat, som var ett populärt TVprogram fram till 2002. En hest sover ca 1-2 timmar i loppet av 3 dagar.

Hestens sängar[redigera]

Detta varumärket tillverkar bekväma sängar till hestar.Det smarta med hestens sängar är att den har en mycket smart funktion som kan ta hand om hesten stora mängder avföring. Sängen omvandlar sedan avföringen till bränsle.1988 kom Hans tillverkare med ideén att ha hjul på sängen. Då kunde duhelt plötsligt transportera hesten medands den sov eller varför inte ta med den ut på en liten promenad. Idén var storslagen! Mycket snart hade varannan människa en hestens säng med hjul. Mammor var nu inte bara ute och gick med bebisar i vagn utan även en hest. Men 1990 fick avtog entusiasmen och alla tröttnade. Då kom Bergitta Newlands med den ultimata idén. Sängen skulle vara fjärstyrd! Nu börgades hestens säng istället att användas som transportmedel. 1992 var året den svichade fram! man hade just tagit rekordet i världens snabbaste hestens säng! den gick nu mera i 243 km/h! Snacka om att ligga ner i kurvorna! företaget hestens sängar är ofta med i Bingolotto, där det finns speciella lotteri för hestar.

V75[redigera]

V75 (ibland kallat "Hestskolan") är där unga hestar tränas upp för att bli riktiga atleter. Skolan har kritiserats för att människor utnyttjar hestarnas förmåga till att tjäna pengar och bli berömda. Trots det pågår V75 än idag även om de ibland pågår under täcknamnet V65 eller dagens dubbel.

Hestmatematik[redigera]

Detta avancerade räknesätt(Ej bekräftat av Oskar) har blivit känt världen över. Den första hestmatematikern kallades Hest-Matt Ematik. Han fick reda på om man ger en hest havre, och sedan klappar den, blir den "klad". Formeln såg ut såhär:

Snel hest + Havre + Klapp = Kladhest

Formeln har kritiserats bland experter, innan Göran Persson--Jag ska gå och spränga din mamma!!!! (diskussion) 24 juni 2011 kl. 11.32 (UTC) bevisade formeln.

Ordet hest[redigera]

Det finns vissa folk som hävdas att det mystiska djurets namn skrivs med Ä, dvs. "häst", vilket låter helt knäppt. Troligtvis härstammar detta Ä-ljud från hesthatande småbarn som inte kan skriva rett.

Hestens beteende[redigera]

Hesten är lömsk som gamle Lenin (Stalin är ju allas vän). Föräldrarna försöker ofta hålla sina barn bort från hesten, eftersom den som sagt kan bitas och sparkas och bete sig ytterst våldsamt. De få som kan arbeta med en hest kallas hestkarlar, vilka oftast är gamla gubbar åt det homosuxuella hållet, som hesten är rädd för. När hesten blir ett år gammal backar den ner i en brunn och stannar där tills våren är över, hestarnas avföring kan ofta proppa igen rör vilket leder till en tsunami,

Den här artikeln är en stub,
du kan hjälpa till genom att utöka artikeln.

Hesten tyr sig allra mest till korta och mjyka personer. Några praktfulla exemplar är Serck-klanen. En enastående familj som tidigare är känd från OS 2004 i athen (kampsport).

Hest som Gangsta[redigera]

Hestar är flockreptiler. De brukar samlas i trupp och skjuta på saker med sina pistoler. Saker de skjuter på kan exempelvis vara små barn slemmiga saker och en och annan sten. Hestarna grupperar sig ofta i olika gäng, och dessa gäng har sedan två år tillbaka haft meningslösa yo-momma-fighter. De ger sig själva lite hippa gangsta-namn såsom exempelvis hest-coast league, eller hest angels. Man ska akta sig för att gå till sin mormors källare efter klockan 9 på dagen. Då övar hestarna på att skjuta där och om du kommer in så låter dom dig provskjuta eller . välj dö, det e bäst. Om du vill bli medlem i ett av gängen så måste man skicka ett sms till 118800 och märkt smset med senap.

Den värsta hestmaffian som finns är Hest mot folkgrupp.bajs