Hjärna

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

”Detta stämmer ej, min hjärna är mindre!”

~ Göran Persson

”I Sovjetryssland tänker hjärnan med DIG!!

~ Rysk revers om hjärnor

En hjärna är en sa uppfunnen av den andouilliska forskaren Albert Einstein 1156. Hjärnor är främst gjorda för att tänka (enligt uppfinnaren), men används också till att skriva, läsa, känna och mycket annat onödigt man inte behöver göra. En vanlig hjärna är 5 mm i diameter men mindre hjärnor förekommer bland politiker och knarkare. Hjärnor tillverkades ursprungligen av det tyska företaget Lidl (som också säljer billig skit) men numera tillverkas det av ICA och IKEA. År 2425 ska man även kunna tillverka hjärnor åt insekter och djur, säger forskare.

Historia[redigera]

År 1156 sökte Albert Einstein patent på sin nya uppfinning, Lidl börjar tillverkningen av hjärnor kort därefter. Efter ytterligare 50 år hade hjärnan 1 000 000 användare, därefter tar Ikea över tillverkningen. År 1354 hade hjärnan blivit den mest köpta uppfinningen enligt Aftonbladet. Ica började tillverkningen efter att hjärntillverkningen på Ikea hade censurerats av den kinesiska regeringen 1421. Efter den dåvarande diktatorns död år 1954 började Ikea med tillverkningen igen.

Struktur[redigera]

En avancerad ritning av en hjärna.
Observera att detta är en hjärna från 1800-talet, och att nyare hjärnor inte har sladdar, de är oftast trådlösa.

En hjärna innehåller 2 delar.

  • IQ-resistor
  • On-off-knapp

IQ-resistorn hindrar personen att bli för smart, då hjärnan kan implodera på grund av överbelastning. Ifall det blir ett produktionsfel får inte företaget som tillverkade hjärnan sälja det. Men eftersom hjärnor är så dyra att tillverka, så har ICA och IKEA ignorerat lagarna. Istället har de försökt förbättra produktionsmaskinen, men trots det kommer det ut ett fåtal hjärnor som inte är helt felfria i programvaran. Gamla hjärnor hade massa sladdar och kontakter, och var 10 cm(!!!) i diameter.

De flesta hjärnor har mikrochip i sig, så att företaget som tillverkar hjärnan kan styra personens tankar och åsikter. Förr i tiden var det olagligt men numera när Sverige är med i EU är det fullkomligt lagligt.

Marknadsföring[redigera]

ICA och IKEA har länge varit konkurrenter, och kritik har riktats mot deras reklam för att de innehåller mycket blodigt våld på personer som använder konkurrentens hjärna. De har till och med mordhotat personer som använder konkurrentens hjärna. Deras reklam innehåller citat som:

"Alla som använder IKEAs hjärnor är utvecklingsstörda och måste avrättas" - Reklam för ICAs hjärnor, 2004.
"Dyrka Stalin, använd IKEAs hjärnor" - Reklam för IKEAs hjärnor, 2006.

De påstår även att de som använder konkurrentens hjärnor måste dö, för att de är s.k otrogna.

Hjärnor kostar vanligtvis en miljon kronor, om det inte är rea. IKEA påstår att tillverkningen är dubbelt så dyr, och förväntar sig att kunna kontrollera kunderna till att donera alla deras pengar. Detta stämmer inte då Aftonbladet har bevisat att det i själva verket bara kostar 50 kronor per hjärna. I Aftonbladets ledarsida ifrågasatte att man ska behöva betala en miljon kronor för något som bara kostar 50 kronor att tillverka. Detta är en av många anledningar varför många struntar i att köpa hjärnor.


Detta kan hända om man missbrukar droger.

Hjärnor och droger[redigera]

Under de senaste 200 åren har narkomaner förtärt droger. Droger orsakar hjärnskador, hjärnan minskas med 2 mm-4,5 mm i vanliga fall, men i extremfall har hjärnan minskat sig så liten att den helt enkelt har slutat att existera. Enligt upphovsmannen Einstein kan dock inte hjärnan försvinna, utan kollapsar istället till ett svart hål. Droger orsakar också att deras uppfattning av verkligheten blir förvrängd och man måste avvänja sig för att få tillbaka sin ursprungliga storlek på hjärnan. De flesta drogerna (förutom alkohol, marijuana, tobak och kokain) är olagliga nuförtiden, på grund av den anledningen.Religion[redigera]

I många religioner är hjärnan en symbol för allt ont. I sådana religioner anser man även att Albert Einstein, som skapade hjärnan, som satan. Trots detta fanns det många inom de religionerna som dyrkade honom som en gud, dessa dyrkare bar hjärnor och kallades för satanister. Dessa religioner har utrotats sen 1984.

Utvecklingsstörning[redigera]

Utvecklingsstörningar var vanliga när Lidl hade tillverkningen av hjärnor, alla hade då en utvecklingsstörning, som var mycket allvarlig. Men när Ikea tog över tillverkningen hade bara 1 av 1500 utvecklingsstörningar, när ICA hade tillverkningen hade utvecklingsstörningar ökat till 1 av 750. I skrivande stund är det 1 av 1200 absolut ingen som har utvecklingsstörningar. Utvecklingsstörningar beror på att tillverkaren har glömt att sätta på en on-off knapp, ingen kan sätta på hjärnan om det inte finns en on-off knapp. Det finns ett annat handikapp som gör att man blir så smart att man kan överlista tillverkarna, detta är dock mycket sällsynt. Detta beror på att IQ-resistorn saknas.

Kritik[redigera]

  • "IQ-resistorn finns bara för att ingen ska överlista tillverkarna av hjärnorna", sa Olof Palme 1986 några dagar innan han blev mördad.
  • Hjärnan är bara ett sätt för företagen att tjäna pengar, det gör ingen nytta alls.
  • Hjärnor måste förbjudas, innan allt förstörs.
  • Hjärnor är för dyra, man ska inte behöva betala en miljon för något som inte gör något.
  • Hjärnor kostar inte två miljoner att tillverka, som IKEA hävdar, det kostar i själva verket bara 50 kronor.
  • Hjärnor tillverkas bara för att företagen ska kunna kontrollera kundernas åsikter och tankar.
Bouncywikilogo.gif
För tråkiga personer utan kosmisk smak, har de humorlösa åsnorna på Wikipedia en artikel om Hjärna.