Homokyrkan

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Homokyrkan är en gruppering som avgått från Svenska kyrkan i protest mot heterosexuella äktenskap och fortplantning som riskerar att skapa barn, något som de av religiösa skäl anser att Gud hatar, varför alla heterosexuella skall komma att brinna i helvete i evighet, Amen, om de senare håller på och utövar. De avgick 2011 i protest mot att man daltade mot homosexmotståndare, s.k. ångestneurotiska humanofober. I homokyrkan finns det två grenar, nämligen de lesbiska systrarna, och bögvännerna. Om man är man, måste man vara medlem bland bögvännerna. Om man är kvinna måste man vara medlem bland lesbiska systrarna. Att göra barn utan preventivmedel, eller att göra barn med det andra könet anses som snusk. Alla medlemmar måste vara gifta, tre och tre. De tre kategoriseras som make, maka och maki.

Egenart[redigera]

Barn adopteras, men bara barn från Kongo Kinshasa accepteras. Alla andra adopterade barn anses orena.

Mat som innehåller ko och makrill anses vara orent. På fredag äter man välsignad pizza. Av kortspel är bara skitgubbe acceptabelt. På lördag sjunger man allsång.

Homokyrkan har en specialvariant av Bibeln som är skriven med monofont. Sidnumreringen och sidoinnehållet är sinsemellan fixerade, så att varje sida utgör ett heligt textmönster. Varje medlem läser Bibeln horisontellt från vänster till höger, uppifrån och ner, på traditionellt sätt, men alla lär sig även bibeln från höger till vänster, uppifrån och ner, nerifrån och upp, och diagonalt. Mönstret baseras på A4 och fonten courier 12. Genom att läsa på okända format, anser sig Homokyrkans medlemmar kunna läsa in hemliga meddelanden.

Se även[redigera]