Hon

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Heroes of Newerth (HoN) är ett brädspel för uttråkade 12-åringar. Det kryllar av missbrukande ryssar som troligen fått slut på sin vodka, eller letar efter ett annat spel att förstöra. Laget består av 102-940 spelare och gör du fel blir du mordhotad av dina "Lagkamrater".

Spelet uppfanns av den kände musikern Maradona (som förövrigt är feminist), som kanske också är känd av den mindre utvecklade sporten "fotboll". Spelet var först menat åt lesbiska mammor som inte fick adoptera men spreds sedan ända fram till nordvärsta uzbekistan där det är som störst. Temat i Heroes of Newerth är kommunism och skaparen vill främst att spelarna ska hata allt utom sig själva, och det gör dom väldigt bra genom att konstant skrika åt sitt lag och/eller motståndarlaget.

Om du har mindre än 1 kd så är du förbannad av djävulen och du borde absolut inte få leva längre, avrättningen bör ske genom stympning eller stenad till döds. Skriver du ett ord fel så är du dömd att bli kallad för "Ryss" och kommer inte kunna spela fridfullt längre utan konstanta hot och kränkningar av ditt lag, därför finns det inte en enda anledning att spela.

Kända diktatorer så som; Hitler, Stalin, King Jong Il, Mao peng etc spelar spelet för att bevisa sina diktatoriska kunskaper genom att skrika åt folk.

Bouncywikilogo.gif
För tråkiga personer utan kosmisk smak, har de humorlösa åsnorna på Wikipedia en artikel om Heroes of Newerth.