Ishockey

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

”I Sovjetryssland går ishockeyspelarna och tittar på PUBLIKEN!!

~ Rysk Reversal om ishockey

Bandy är bättre, pungt slut”

~ Oskar om ishockey

Böghockey FTW!”

~ Göran Persson

”Vad fan gör du?! Stoppar du upp klubban i min röv eller!? Jävla idiot!”

~ Alba till Biktor

”Gärin det kallas ishockey!”

~ Ahmad till Alba

Ishockey är i stort synonym med fotboll förutom det att reglerna är något avvikande, och man har skridskor istället för fortbollsskor, samt puck istället för skinnpumpa.

Det går ut på att köra upp klubban i röven på motståndarn. Den som har mest bajs på klubban när matchen är klar, VINNER!Det är mycket roligt att titta på!

Egypten[redigera]

Det största problemet med internationell ishockey är att vid internationella tävlingar dominerar Egypten totalt, både vid herr- och damtävlingarna. Detta hindrar starkt spridningen av intresset för sporten, då icke-egyptier tycker det är ganska tråkigt att Egypten alltid vinner. Otaliga är de gånger då lag som Sverige, Spamien och Cannabis nått finalen, men förlorat tresiffrigt till Egypten. Dock har irland fått lite framgång nyligen.

Sveriges överklagan[redigera]

Svenska Ishockyförbundet har vid ett flertal gånger har lämnat in en överklagan till Internationella Ishockeyförbundet då det har framkommit att det egyptiska landslaget ätit stora mängder ärtsoppa innan finalerna. Detta har medfört att de egyptiska spelarna har fått en redig diarré och det har då i stort sett varit omöjligt för motståndarna att hitta minsta lilla fekalie på klubban. Till dags dato har Svenska Ishockyförbundet bara fått skit för överklagan...

om man inte vill ha bajs på sin kluba så huger man av snoppen på honnom. Kirins älskar ISHOCKEY för vi är söta va?

Kända svenska hockeyspelare[redigera]

  • Biktor-spelar för landslaget sedan 2019. Han överdoserar ärtsoppa inför matcherna. Det är kul tycker han. Han bajsar på dom andras kroppar,speciellt Albas,Ahmads och Linus
  • Ahmad-spelar för landslaget med Biktor. Tycker det roligaste är när det kommer bajs på sin klubba. Han är en Kirin. Han gillar att spruta sperma över klubban också.
  • Simon-gillar det bara för att Alba har otrohetsaffärer med honom. Driver med alla i landslaget om BAJS. Han älskar att ha diarré. Han bajsar ihjäl duschen med sin diarré.
  • Alba-är bara med för att då får hon vara otrogen. Är egentligen dålig men ho gives a shit liksom. Hon är kåt på Simon.
  • Linus-är lite kåt på Biktor. Ibland får han bajs på kuken av Biktor. Han skriker under matchen oftast”HEJA HEJA TA UT BAJSET BARA! BRA BRORSAN!”
  • Elias-började bara för att Alba gjorde det och för att han spelar Minecraft med Drr som tipsade om en galen kille i landslaget(för ungdomar under 26). Den killen sa Drr sen var Ahmad. Elias är kanske sämre än Alba på ishockey eftersom att inte ens ärtsoppa ger honom diarré.
  • Milo-han är lite kåt på Ahmad. Milo kan ALLT om ishockey och är bäst. Han drar till sig alla fans uppmärksamhet. Ja, många är ju kåta på Milo men han är ju bara KÅT på en person som är Ahmad. Milo har skrivit ungefär 11002933983929145876395288188288282198383838282817 miljoner autografer bara i december 2020.

NHL[redigera]

I NHL är reglerna något annorlunda. Här får man bara poäng om man slår ner motståndaren. Även domare och målvakter slåss. Hockey skulle inte vara kul utan slagsmål. vändelsö vart asswhoopade i första match dom kom med i hockey serien dom förlorade först andra och tredje fjärde och ännu mer. Efter en stor förlust i serien (1-86) en vinst på walkover. seriens mest våldsamaste spelare är Emil (hockey ankan)50st matchstraff, 30st 10 minutare och 299 utvisningar. med den största självmords statistiken. Hockeyn har varit bra men detta är att överdriva. Efter att christoffer spelade ut ligan med att ha gjort 68 mål på en macth så leder han skytteligan. Det lag som ägt ut andra i NHL nyligen är Ireland Faggots, p.g.a att det bara finns bråkstakar och gröna tomtar som skapar hat där.

Kända NHL-lag[redigera]


"Eh vafan har du några droger eller?"