Jeansianerna

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Jeansianer är de som svär sin tro till Jeanskyrkan detta kan man göra antingen genom att gå med i församlingen via facebook eller via jeanskyrkans blogg.

Vad är en äkta Jeansian?[redigera]

En äkta Jeansian svär sin trohet till Jeanspastorn, församlingen och Jeanskyrkan. Jeansianer är beredda att offra allt för sin församling och pastor, de vet att Pastorn alltid har rätt och behöver därför aldrig oroa sig eller ifrågasätta honom. För att få lov att vara medlem i församlingen måste man gilla Jeans.

Hur går man med?[redigera]

Att gå med i församlingen är en smal sak, antingen går man med i församlingens grupp på facebook, en enkel process som icke kräver annat än att du har ett facebook-konto. Eller så går man med på deras blogg på följande vis : "Det enda som krävs är att du kopierar följande text:

“Jag viger mitt liv åt Jeanskyrkans församling och lovar att följa pastorns bud, ty han är den högste i direktkontakt med saligheten, halelulja!”

och klistrar in det i kommentarsfältet nedan. pastorn får då automatiskt helig kunskap om din mejladress och ditt hemliga ip-nummer, detta innebär att du blir registrerad medlem i samfundet och får ta del av massutskick med nödvändig information om kyrkans evenemang o.dyl. Halelulja!"

Kan man gå ur?[redigera]

Naturligtvis kan man gå ur församlingen, meddela bara pastorn i förväg så att han kan tänka ut passande straff åt dig, exempelvis tillbringandet av tio nätter i en likkista tio meter nere i jorden, simmandet genom traktens pirayadamm, självspäkning med taggtråd, 400 piskrapp.

Länkar till församlingen.[redigera]