Jesper Holappa

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Jesper holappa, alt Jesperius Ragimus. Också kallad 50%SoloQue100%Loss eller gräshoppa (Kommer från den italienska maträtten Gras'µoppé som knugen själv har sagt smakar skit) Gräshoppan är en hybrid mellan ett flygplan och en björn, Han blev till i parodi versionen av Godzilla (BjörnSillen) Han kör en honda Jordfräs som går på nitroglycerin och lite andra kemikalier. Han är också en känd terrorist medlem i Lill-Babs Bokklubb, andra kända medlemmar i gruppen är Hampus "RipToplane" Westring och David "Sälbarnet" Hällsten och August "AggeBaggeBananFluga" Larsson. Han bor i en liten by som kallas Åsnekakan. han tros vara från Turkmenistan fast alla i mellan västern ser lika ut så ingen vet. Han bor just nu i landet Londonistan och i regionen Flygplanistan. Han har 5 bronze 5 smurf konton på RUS fast i den regionen så kallas han ju för "FlygbjörnenFaker". Holappa spelar lol dag ut och dag in. Är han på skolan och har ingen dator, använder han League Of Legends appen. I alla 5632 games han nånsin kört har han flamat och idiotförklarat sig, åtminstånde 4 gånger per match. Hans dator är ett hemmabygge av den så kallade legenden Jarmo Mäkinen, som då endast använde 3 flaskor Finlandia, 3 timmars bastubad och lite järnspik för att sätta ihop alla delar till datorn.

Jesper Holappa är en glasögonfjolla. Trots att han är Finne så har han försvenskats till en extrem nivå. Holappa studerar ännu i 5:e klass på grundskolan, fastän att han snart blir myndig. Han har en "kompis" som heter Thaksin "ThakkeBrakkePäronPung" Olsson, vars fordon består av två Coca Colakorkar fastspända med hjälp av 3 års samling avklippt armhålehår. Jesper är en terrorist, det ser man tydligt på hans ryggtatuering med titeln ALLAHU AKBAR. och att han hörts diskutera goda tankar om 9/11, Utøya och terrorattackerna i Paris och Belgien. Holappa är en suverän kock. Han lagar middag var dag, och familjen spyr endast 2 timmar efter maten. Kända recept är: "Jordfrästa almanackor, med lite sting" och "Ättika? Det är för fjollor! Här använder vi svavelsyra!" samt Jespers favorit själv "Влади́мир Пу́тинс Kurwaблять Saatana viittuun ja tervä ja mämmi und der Arische rasse Водка".


Jesper Holappa brukar oftast vara väldigt aggressiv mot alla som inte ser på världen på samma sätt som han, det tros att han har förknytningar med djävulen (Teemo) och vissa från hans skola som till exempel Sälbarnet har till och med sett han hångla med en poster av teemo under raster, många kan tro att Jesper arten är normalt maskulin fast nu har ni fel!


Biografi[redigera]

Redan när han var i hans mammas mage så troddes det att han var något missfoster, doktorerna sa att de borde göra en abort fast de hörde fel och trodde flygplanet sa att de ville behålla honom (Ville egentligen abortera han) och 15 år senare så föddes den första hybriden mellan ett flygplan och björn, planet fick ge fullt ös med sin motor och efter 13 timmar av påfyllning av bensin och hårt körande fick de ut Jesper Holappa (Döptes efter märket av flygplanet) Han har också några stora ärr över hela kroppen på grund av att hans pappa skulle hålla i han och råkade skära han med klorna, det var också då han förlorade sin manlighet(Kuken) doktorerna frågade om de skulle operera tillbaka den och sa hur lång den skulle vara vid fullvuxen ålder isåfall (3,53cm) och då tyckte föräldrarna att det ändå inte va någon idé. Jesper växte sedan upp i byn Ojmjakon, i nutida Sovjetunionen, men har 100% av sin släkt i Finland.

Just nu försöker Jesper passa in i samhället, han sitter längst bak i klassen och kollar på "How to play Master Yi jungle" eftersom han har besvär att trycka på 1 knapp åt gången. alla hans klasskamrater skulle troligtvis korsfästa han om de fick reda på det. de få gånger han besvarar en fråga i klassrummet brukar han stamma mer än ett barn ammar under 3 års tid. Jesper har stora svårigheter att vara normal på grund av den gigantiska propellern som spottar ut skit (hans mun) och hans ständiga behov på råst olja.

Lill-Babs BokKlubb[redigera]

Några utav de andra kända medlemmarna i Lill-Babs BokKlubb är Hampus Westring som också kalls RipTopLane och David Hällsten. Ej erkända medlemmar i klubben är: Olle Ohrmér och Mattias Ljung.