Justitiekansler

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Justitiekanler är benämningen på dom vars snopp överskrider 47 cm (oftast män). Oftast arbetar dom som kondomgjutare eller kloakråtta. Kondomgjutarnas arbete går ut på att på kondomfabriken och förhand häller kondomsmet i kondomformerna. Recept på kondomer (ca. 20 st)

-4 kilo mjöl. -13-37 liter latex. -2 tsk bakpulver. -1 främling med mörka ögon. -1 dl margarin eller smör. -9 msk snöblandat regn.

Garnering -4 liter glid. -8 liter vapenolja.

Gör såhär: Lägg ugnen på 250 grader. Blanda bakpulvret och mjölet och tillsätt hälften av latexen. Vispa försiktigt ner främlingen och tillsätt resten av latexen. Smält margarinet/smöret och blanda i dett tillsammans med det snöblandade regnet. Häll över i kondomformer som du hittar billigt på närmaste apotek. Grädda i ca 35 min.

Garnering: Blanda glid och vapenolja och vispa tills det ser ut som glidmedel för då har du nämligen skapat glidmedel.

Om dom däremot har valt att bli kloakråttor har dom det svårare, alla tycker nämligen att kloakråttor luktar kiss, bajs, prutt, spya, sperma etc. Dom blir jagade av gimpar med ak-47, och det kan därför löna sig att välja kondomgjutare. Kloakråttornas arbete går ut på att vikarera för flickscouter när dom måste gå i skolan och alltså inte kan sälja kex. På fritiden tycker kloakråttorna om att runka, helst med kondom och sälja hemligheter till sovjetunionen.

Justitiekanslar uppkomm i dom arabiska skogarna 1337-1385 där man under den tiden började upptäcka att män hade snopp.