Kalle Larsson

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Kalle Larsson, född den 6:e december 1979 i Botkyrka (nuvarande Botmoské) är en svensk politiker samt invandringspolitisk talesman för Vänsterpartiet Kommunisterna.


Uppväxt.

Kalle Larsson växte upp i en enrummare i nuvarande Botmoské, som son till en försupen förtidspensionär och en blåslagen, bidragstagande mamma. Kalle fick omåttligt mycket aga som barn och den 17:e februari 1985, när Kalle var 5 år gammal, blev han "tappad" nedför Spanska Trappan i Rom. Efter den förskräckliga Ohlyckan såg Kalle världen ur en annan vinkel, och tog kontakt med Vänsterpartiet Kommunisterna. Med Kommunisterna hittade Kalle en sysselsättning i form av att vandalisera bilar, slå ned svenskar samt att peka ut rasister. Rasister var enkla att upptäcka. Hissade någon svenska flaggan, spelade nationalsången eller var kritisk till den ansvarslösa massinvandringen från Balkan på 1990-talet, var de rasister.

Karriär.

Kalle Larsson har vid flertalet tillfällen synts i TV, bland annat i nyhetstecken och kulturnyheterna där han öppet kritiserar att Sverige endast tar emot 100 000 invandrare per år. Han har också medverkat i Mat-Tina, där han stämplade Jimmie Åkesson som rasist, samt testade på att laga sin egna rödgröna röra.