Kebab

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Innehåll

[redigera] Kebab

Rebeller 101's kebabservice (Sveriges största kebabsupport): https://docs.google.com/document/d/1MPKUU4IHTp5jtaOc9y3bwq7kjdzi9UFMyPvDBjMzNGo/edit?usp=sharing

[redigera] Kebabsvarvare

En person som tillagar kebab kallas ofta för kebabsvarvare. För att utbilda sig till en kebabsvarvare måste man har gått en hantverkarutbildning med inriktning svarveri på gymnasiet, varefter man vidareutbildar sig i en 60-poängskurs på komvuxnivå. Efter att därefter ha utvalts till kebabsvarvarkandidat, så fullföljer man studierna genom en entermins universitetskurs i kebabsvarvarmästare. Utbildningslinjen erbjuds på Linköpings och Luleås universitet, och kräver höga intagningspoäng.

[redigera] Kebabens historia

[redigera] Kebabdjuret

Den första kebaben sägs vara gjord av flatåsskolan. Kebabdjuret är litet och knubbigt och inte särskillt snabbt och om man nu var snabbfotat så kunde man med lätthet jaga upp ett kebabdjur. Forskare är emellertid osäkra, men med hjälp av kol-14metoden tror man att det första kebabdjuret fälldes i USA någon gång under 1803. Kebabbdjuret åts med bröd eller pommes frités tillsammans med vitlökssås. Idag är Kebabbdjuret nästan utrotat och istället andvänder man kronhjort som kött som har en liknande karaktär.


[redigera] Kebabträdet

Kebabträdet är en granliknande växt som kan bli ca 45 meter hög. Eftersom trädet är så högt har det ofta anklagats för olaga bruk av knark. Vid skördetiden klipper man trädens breda, platta barr med laser. Barren tas tillvara och fryses ner och fraktas ut till butiker för försäljning. Ingvar Kamprad tjänar 0.5$ på varje barr som säljs. Pengarna går direkt till hans Scweiziska bankkonto. Det sägs att kebabträdet är en muterad släkting till tamgranen, även kallad julgran.

[redigera] Smak

Ja, Vad sjutton tror du? Gå och köp en själv, om du inte har stålar så prata med Anders Borg. Alla älskar Kebab!

[redigera] Kommersiellt värde

Det finns inget komersiellt värde i kebab, åtminstone inte för Anders Borg. Eftersom att nästan alla kebabmakare jobbar svart. Därför vill Anders Borg slänga ut alla invandrare(det är bara invandrare som jobbar på "kebaberior").

Personliga verktyg
Visa och manipulera namnrymdsdata

Varianter
Åtgärder
Navigering
kollektivet
Verktygslåda
På andra språk