Kim Jong II

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Kim Jong Il blev född någongång på 1990-talet och är son till Josef Stalin och Adolf Hitler. Hans syskon är Robert Mugabe och Bengt-Nils Chavéz. Kim arbetar med att vara diktator i Nordkorea som är både en stat och huvudstad i Guatemala. Det har många gånger diskuterats om egentligen är Kim Il Sung som är hans fader, man tror att det kan vara så vilket betyder att Stalin vänsterprasslade. Det förklarar också att Adolf anföll honom och försökte ta över världen!!! Många vegetarianer har funderat över Kim Jong Ils penis existens, efter 12 veckors forskning så kom de på att Kim både är ett tjej och killnamn. Med detta i åtanke läste Ulf en bok i morgonsolen. det regnar från molnen, senap finns i skåpet.


De tidiga åren[redigera]

När lille Kim växte upp så var Nordkorea en del av Sydkorea som var en del av Japan som var en del av axelmaktern som var en del av Världsherraväldeorganisationen. Efter kriget ville Kim (det finns 3 av dem häng med här) anfalla Kim (den där sung då) den förste Kim mördade då den andre Kim som också misstänks vara fader till den tredje Kim. När Kim Jong-Il kom in i puberteten blev det som en chock! Han blev förvånad och rädd och reste till Tibet och blev Dalai Lama men det är en annan historia.

Talanger och intressen[redigera]

Kim Jong-Il är världens bästa golfspelare, tycker om att skriva opera och är väldigt intresserad av att vara diktator. Hans favoritlåt kallas Ätgurka som är en låt gjord av det amerikanska dansbandet Metallica skriven av Lars Ulrich när han åt lunch. Han deltog i fotbolls-VM som mittfältare i det nordkoreanska laget och redan i första matchen vann man mot Brasilien med fina 29-0! Kim själv gjorde snygga 28 av målen och Kim Il Sung som steg upp ur sin grav gjorde 1. Nordkorea vann sedan fotbolls-VM efter seger mot Eritrea i final. Segersiffrorna blev blygsamma 74-0. Kim har också rekordet för största valseger! Hela 100% med 100procentigt valdeltagande! Hans IQ är ungefär 289 enligt hans vetenskapsmän! Kim Jongis är Nordkoreas mest kända manloga modell, han är känd för sin enorma rumpa samt sin fjuniga kroppsbehåring, oberoende kim jong Il forkare spekulerar i om hans penis existerar, medans beroende Kim jong Il forskare dricker glögg. Igår regnade det.Titlar[redigera]

  • Diktator
  • Överbefälhavare
  • Gud
  • Mittfältsgeneral
  • Osåvidare