Kinas barn

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

På stranden till en flod nära staden Jining i östra Kina har 21 kroppar efter döda barn och eventuellt aborterade foster hittats. Kropparna tros ha dumpats från det lokala sjukhuset. (Översatt från ett flygplan i Tyskland 2006)

Det är ett tecken på de kinesiska homofobernas utomjordiska ursprung. Vem annars skulle lägga en skock barn på en ostadig flotte. Förutom norrmän? Att det är sjukhuset som dumpade dom är absurt. De dumpar ju bara tjejer, vad annars?Kineska barn har de värsta levnadsstandarderna i hela halva världen. De har de minsta penisarna också, enligt ZZ top. Att deras förfäder har sitt ursprung i rymden är en mycket omspridd teori. Hur ska de annars få de där sneda ögonen och de gula tänderna. Forskare från Panama har bevisat att Kinas befolkning kom till på 70-talet, precis som hela USA babblade om ufon och mystiska, sneögda ailens. Om det här är sant, är det troligt att det finns något kommunistiskt, antifemenistiskt imperium någonstans i universum.

Kinas regering är mycket hemlighetsfulla, och man får knappt ut någonting ur dom. Särskilt nu när de har tagit över Google, Paraguay och 92% av världens opium.


Förlåt om det här knappt hade något med nakna kinesiska barn att göra.