Kjell Eriksson

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Kjell Eriksson född på 1900-talet på central stationen i Stockholm. Debuterade 1987 i SR kanalen P1 som test-ton på nätterna. Efter 16 år på SR fick Kjell sparken tillsammans med 5689 andra anställda. Någon hade skrivit "Ove Joanson älskade gul snö" vid ett av de många fikarummen på plan 2 i radiohuset och eftersom ledningen inte kunde hitta den skyldige sparkade man samtliga 5689 som arbetade på detta våningsplan.

Efter SR tiden skrev Kjell en bok, "Hur gör djur" som handlar om Lotta Bromés och Peter Harrysons hemliga petting-relation.

Boken blev en succé och Kjell värvades snabbt av TV3 där han ledde programmet Mendudå som Hasse Aro kom på under bilbesiktningen. Mendudå gick ut på att en känd person blev förolämpad av andra kända personer som i sin tur blev förolämpade av personal från vägverket.


Under 2008 planerade Kjell Eriksson flera attacker mot kända svenska bl.a. Carola, Bamse och Paul Haukka detta resulterade i en kortfilm.

Under 2011-12 var Kjell Eriksson programledare för Kjell 32 där han besökte de 32 persone som hade lyssnat på Kjells låt på soundcloud.


Externa länkar[redigera]