KkuuukinenäääääÄääeee Ääeääsäee Pieeäte

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka
Nose flute player.jpg

Den här artikeln är sönderknarkad
Du kan hjälpa till genom att dumpa hela artikeln och skriva om den.

Snälla, tänk på barnen!
Din mamma om droger


KkuuukinenäääääÄääeee Ääeääsäee Pieeäte, Finlands modernaste och största universitet, huvudbyggnaden.

KkuuukinenäääääÄääeee Ääeääsäee Pieeäte är Finlands största och modernaste universitet, med en lång historia som sträcker sig långt tillbaka, till tidigt 60-tal. Med välkända kurser som kattsim, nazism och hembränning så är nog KkuuukinenäääääÄääeee Ääeääsäee Pieeäte världsledande inom forskning på dessa områden. Universitetet delar även ut ett årligt forskningspris var tredje decennium, alla 3 priser har vunnits av Mark Levengood, som är professor i Crème fraîche.

Kasper Pedersen, blev relegerad från skolan efter att ha tagit självmord ett flertal gånger.

Historia[redigera]

Det är inte riktigt säkert när KkuuukinenäääääÄääeee Ääeääsäee Pieeäte startades eftersom det inte fanns några medier eller kommunikationssätt i Finland på den tiden, men i dikt av den franska scouten Francois Bugabu skriver han "Je suis un petit cochon, et je crie, je suis un petit cochon, votre mère, blö blö blö, bla bla bla, Per Gessle chante comme une petite fille September 21, 1961", vilket direkt översatt betyder "Universitetet startade idag, September 21, 1961".

Finska uppfinnaren och onanisten Pekka Pilinen, känd för att ha kommit på hur man enklast välter en Baja Maja , sägs vara hjärnan, skaparen och finansiären bakom 'KkuuukinenäääääÄääeee Ääeääsäee Pieeäte", i ett brev till sin älskarinna och mormor Kiki Pilinen skriver han "Älskade vagina min, jag saknar dig. Jag har lämnat det lilla landet Amerikat för att återvända till Finland där jag skall starta ett utbildningssystem liknande South Compton Educational System."

Jonathan Drugge var den första byggmästaren, men råkade spika fast en skruv i ett av sina pubishår och dog 13 år senare av blodförlust. Jonathan tyckte om Toy Story 2 och delfiner, han hämtade mycket inspiration från dessa då han byggde universitetets animation och delfin anläggning.

Den första gången en man blev accepterad att studera vid Universitetet var 1997, det är fortfarande inte tillåtet för kvinnor att beträda skolans område, då de sägs vara opålitliga, tjuvar och omanliga.

Universitetets Utbildningar[redigera]

KkuuukinenäääääÄääeee Ääeääsäee Pieeäte är känt för sina unika program och kurser, en 6-årig utbildning i Crème fraîche som hetrosexuella Mark Levengood var professor i och konsten att skapa dålig stämmning är några av de mest känd.

Lista på alla program[redigera]

Program: Crème fraîche[redigera]

I kursen Crème fraîche studerar man alla aspekter av Crème fraîche, historia, framställning och genusvetenskap. KkuuukinenäääääÄääeee Ääeääsäee Pieeäte är stolta över att vara det enda universitetet i världen som kan erbjuda programmet och de är idag världsledande inom forskning av ämnet och år 2009 så kom genombrottet då de skapade en Crème fraîche med extra mycket laktos genom att stimulera grisfettet på en ko, som sedan får dricka mjölk som ökar kossans laktosproduktion.

Program: Nazism[redigera]

Nazism är ett populärt program som leds av Joseph Goebbels, som väljs av många vanliga människor som inte alls är nazister, utan bara hatar judar, tror på den ariska rasens överlägsenhet och tycker att Adolf Hitler var en kul typ.

Program: Kattsim[redigera]

När universitetet slog upp dörrarna för sitt nya heltäckande program Kattsim så sa studierektor Pittivirtinen Fittikukinen att "när min katt dog i ett blodbad förstod jag att vi behövde ett sätt för våra katter att lära sig simma, nazism såg ut som något alla skulle trivas med". Kattsim handlar inte bara om att utbilda kattsimlärare, utan är också vetenskapen om hur man bäst micrar två billys pan pizza, på samma gång.

Lista på alla kurser[redigera]

Kurs: Januarimorgon[redigera]

Sedan kursen startade 2001 har ingen valt kursen, men i beskrivningen står det "Detta är ett tråkit kurset som ledis av ett rulig killen, heter han Bengt?"

Kurs: Katten + Musen = 10 000 =[redigera]

En matematisk och kulinarisk kurs, Hur mycket blir 2 katten + 3 musen? Hur många katten + musen behövs det för att göra 10 000 kg Korv Stroganoff? Varför använder man inte katten + musen = 10 0000 för att utveckla framtidens datorer och lagringsmedium.

Kurs: Europeisk Historia[redigera]

Angående allt relaterat till Buddism.

Kurs: Jag är en kvinna, jag får köra bil, rösta och jag vill ha högre lön![redigera]

NÄ! Byt till ett bättre kön!

Kurs: Finsk-Kanadensisk sommarsport[redigera]

Kursen skall inom 49 år läggas ner, för sedan intagningen startade på 1560-talet, så har det aldrig funnits några Finsk-Kanadensiska sommarsporter.

Kurs: Låtsas-Danska[redigera]

En av de mer populära kurserna, detta sägs vara en bra inkörsport till arbetslivet , politik och prostitution. Universitetet räknar med att låtsas-danska blir ett av de större världsspråken redan 2012. Detta kom även maya-indianerna fram till, men de tyckte att världens undergång lät lite trevligare.