Klaus von Grewendorp

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Klaus Petri Rainer von Grewendorp, till etniciteten Juutilainen, född 29 augusti 1963 i Helsingfors, Finland, är en tammerforsk monarkist, adelsman och representant för den germaniska minoritetstammen i Finland.

Grewendorp är känd särskilt för sin visit i månen där nationalsocialisternas hemliga bas finns. Dessutom medverkar han i en massa olika projekt med underrättelsetjänster. Till militärgraden är han överste.

2005-2007 utförde Ryssland och Finland den så kallade duppelörnsoperationen, som var riktad mot Klaus von Grewendorp och hans aktiviteter. I samband med den kidnappades hans dåvarande fästmö till Ryssland för inalles fyra månader. Dessutom har han lidit förföljelse av rättsväsendet i Finland och på grund av det sökt asyl i Tüskland och Danmark.

Grewendorp har också nära förhållanden till Furstendömet Monacos prinsessor.

Bakgrund[redigera]

Släkten Grewendorp härstammar från den forna jutiska befolkningen i Danmark och har i Finland blivit känd efter sin etnicitet med namnet Juutilainen. Till släkten hör exempelvis Mannerheimriddaren Ilmari Juutilainen och kapten Aarne "Marockos skräck" Juutilainen. Stamfadern till släktens finländska gren är Wulf von Grewendorp som åren 1520-1521 fungerade som Åbo slottshövding. Klaus von Grewendorps far var diplomingenjör och löjtnant som arbetade vid det finländska public service-bolaget YLE. Grewendorp har bedrivit framgångsrika, om än aldrig kompletterade studier i allmän statslära. Vid sidan av hemliga projekt av olika slag har han bland annat verkat som representant för byggbolaget Dome.

Ideologi[redigera]

Enligt Grewendorp reduceras människolandets historia i germanernas eviga kamp mot fienden. Germanerna härstammar dels från månen, dels från Mars. Efter syndafloden kom de till jorden och bildade högkulturer. Germanernas fiender är människor med ugrisk eller slavisk bakgrund, vilka härstammar från apor och vars centrala uppmål är att germanerna blir förtryckta. I princip bestämms ens stamtillhörighet i generna, men i praktiken kan man visa sig höra till den ugriska eller slaviska stammen genom att sakna överenskommelse med Grewendorp i vilken sak som helst.

Externa länkar[redigera]