Klippan

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Klippan också kallad skånesbaksida, är en stad i skåne mellan snaran och revan. Klippan är mest känt för att vara ett religiöst ställe man tågar till. Simon petrus också kallad klippan grundade staden år 2006 och kristendomen har växt därifrån, många andra städer t.ex Rom hävdar att dom är huvudstad inom kristendomen men det är där klippan bodde som är den officiella. Citat av påven:"det är officall!! boyiizz!" st:petri kyrka är döpt efter petrus och besöks av tusentals muslimer varje år för att mysa i mys hörnan. Klippan för inte förknippas med Kippan(judendomens härkomst stad) som ligger 5 kilometer söder om klippan. klippa är också otroligt feministisk och hela 59,5% röstade på feministiska manshatar partiet. feministiska kommunen införde också första mans arbetslägret där alla män arbetar och barnen lär sig redan på dagiset mansfittan att alla män är svin och att man ska kasta vänster skor på dom.


sevärdigheter[redigera]

klippans halal pizza: ända pizzan i sverige som inte använder bröd utan bara sås och kött.

12 åriga flickor brukar vara vanligt att se i parken: Klippans park
medelåldermän som tittar på 12 åriga flickor är också vanligt att se i Klippans park

kända personer[redigera]

gudrun AvSkyMan:är en politiker som strävar efter obligatorisk kvinnovåldsskatt för alla män. Gudrun avskyman är stenrik och gillar att bränna sina stålar när hon semestrar på almedalsveckan.

erik jönsson orienteringsprofs csgoprofs(spel där man pangar svin alltså män som är obligatoriskt att spela) instagram kändis.