Kommunikation

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Ursprunget av kommunikation[redigera]

Kring 1800-talet började mästarskapsspelen i pusselläggning att bli kända. Olika grupper försökte att samarbeta för att vinna, men kunde tyvärr inte hjälpa varann eftersom nästan alla var muslimer (se Islam). Muslimer var kända för deras bombsprängningar, däremot förstod ingen vad de betydde. En mystisk grupp så kallad nazister kom på att de kunde döda judar för att förklara vilken pusselbit som passade bäst. Nazisterna började sedan gå under namnet autister (se Autism). En känd nazist kallades Bamse och var den första nazisten som dödade en jude med en kaffemugg, vilket resulterade i det avslutande draget i pusselmästarskapet 1804. Nazisterna blev vid slutet av andra världskriget tvingade att sluta med judedödar metoden.

Utvecklingen[redigera]

Nu för tiden gör vi ljud genom Eric Heimans hastighetsvågor, detta kallas terrorism. (se Fysik). Terrorism är nu den största gruppen som existerat sedan Eric Heiman började springa. Även om vi inte vet så mycket om Eric Heiman än så kan vi ändå fastställa att han bara äter tegelstenar.


I framtiden[redigera]

I framtiden så kommer nazisterna att ta över och återinföra judedödar metoden och det är därför som vi måste börja att odla judar (se jude odling) eftersom de annars kommer att ta slut. Forskare räknar med att 6milljoner judar kommer att användas dagligen, lika många som nazisterna använd under perioden 30 jan. 1933 – 8 maj 1945.