Kortebo

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

En tes om Kortebo (matematisk formel: Retardation^2)


Kortebo är, trots alla rykten om retardation, faktiskt ett relativt normalt incestsamhälle beläget någonstans mellan den djupt retarderade skogen Almalfia och den grova sjön Ryssland. På många sätt är denna till synes totalt halvt komprimerade samling av tre hus ett ypperligt objekt för diverse limerickar, som ofta berör frågor så som: "Är det sant att all retardation utgår från en bestämd person, som ofta befinner sig i misstänkt närhet av alla de ladugårdsdjur som fritt strövar omkring i denna by?" eller "Hur kommer det sig att dessa föråldrade invånare kan ha utbildat sig i hur man bara feedar på HoN varannat game?"


I enlighet med tryckfrihetsförorningen blev det år 1969 fullt lagligt att i Kortebo bedriva bestialiskt sex, men endast i närvaro av minderårigt sällskap.


En annan intressant legend, som är förknippad med detta numerärt värdelösa clusterfuck, är den om hur "Retardationen" kom till världen: Det var ett mörkt, grönt vinterhalvår för länge sedan. Det är fredag, imorgon är det söndag. En fjolårskalv hade gått vilse från det närliggande metropolet Forserum. Kalven gick i många mil innan den kom fram till den fördömda plats vi idag kallar "Manges Hus" Där fick den en enorm lust att brinna upp och det gjorde den också. Ur askan i elden föddes en varelse så sned att tungan vrids om man nämner dess namn. Därför kallas den kort och gott för "Retardationen". Det sägs att varelsen fortfarande lever kvar där, levandes på chips samt oskyldiga förbipasserande bussar med 26 kromosompar.