Kotte

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

”Kottar, dom har man i arslet”

~ August Strindberg till Mumintrollet

”Den som inte perverserat med en kotte är inte en man”

~ William H. Gates om Eros Ramazzotti

Kotte är ett folkslag som normalt återfinns i norra Storbritannien, alternativt i närheten av ett party där säckpipan används som tortyredskap . Det är allmänt känt att den senaste ekonomiska tillbakagången beror på kottarnas legendariska snålhet. De som ska resa till ett område befolkat med kottar råds hålla hårt i sina värdesaker, efter som kottarna gärna lurar besökare att byta dessa mot diverse obsceniteter, t.ex. fårmage.

Benämningar[redigera]

Kottarna är ofta kända i olika språk som "Snåljävlar" och liknande. Forskare i ämnet misstänker att detta härstammar från de namn som vätebombskastande aliens döpte dem i tidernas begynnelse. PhD Allan McAllen anser dock att de kallas "Snåljävlar" därför att de vid de flesta tillfällen är notoriskt sparsamma. Allans ideér anses dock inte vara pålitliga eftersom han själv är kotte.

Kottar utmärker sig genom att sätta akronymen Mc i början av sina efternamn. Detta härstammar från den tiden då kottarnas dåvarande kung, Ronald McDonald, fastställde att alla kottar skulle märka sig som kottar. Under hans tyranniska styre bytte alla sina efternamn till ett som började med Mc, och alla vuxna(observera att kottar föds vuxna) brännmärktes med ett stort M i pannan.

Kultur och levnadsätt[redigera]

Kottar har praktiskt taget ingen kultur alls, förutom Wiskey, Golf och Säckpipan.

Whiskey är en mörk vätska man får fram genom att krama en kotte och samla upp vätskan som flödar ut. I USA så finns det stora farmar med kottar, där man systematiskt utvinner whiskey. Detta är väldigt lönsamt då whiskey är en stor exportprodukt. Ur en kotte kan man få ungefär fem liter whiskey om dagen. Vätskan smakar salt och tjära.

Golf är en aktivitet som kottarna allvarsamt kallar sport där målet är att slå ihjäl sin fru så fort som möjligt med en 90 centimeter långt stålskaft. Det är bara i norra Storbritannien och boden som denna aktivitet är laglig.


Huvudartikel: Säckpipa

Säckpipan är en pipa, som man blåser i (ungefär som flöjt). Vid klockstycket finns en säck, därav namnet säckpipa

Kottarna spenderar i pricip hela livet med att dingla i så kallade träd, en hög påle gjord av ved.