Kristdemokraterna

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Kristdemokraterna är Sveriges egna kristna fundamentalister, och en del av den internationella terrororganisationen Kristdemokratiska rörelsen. Under i stort sett 30 år var Alf Svensson partiledare efterssom ingen annan ville ha posten. Ungdomsförbundet heter Kristdemokratiska Ungdomsförbundet och förkortas KUF. KUF har även en kyrkokör, Kristdemokratiska ungdomskören, som förkortas KUK. Alla hatar kristdemokraterna, och partiledaren Gud har mordhotats vid flera tillfällen.

Partiledare är Gud, genom Göran Hägglund.

Politik[redigera]

Kristdemokraterna för en allmän fundamentalistisk kristen politik, vars ideologi står längre till höger än högerpolitik, med några huvudfrågor:

  • Skolundervisningen ska rensas från ateistiska lögner så som evolutionsläran och naturvetenskapen, som ska ersättas med den kristna läran,
  • Skolan skall predika att jorden är platt, att det finns fem grundämnen (Eld, Jord, Luft, Vatten och "de Vises Sten"), att Gud skapade Universum för 6000 år sedan genom att knäppa med fingrarna och genom en pratbubbla uttala de fyra hebreiska bokstäverna ADHD.
  • Sveriges grundlag ska ersättas med de 10 budorden. De som arbetar i RegeringenRånartjänst skall dock slippa följa dem, eftersom ett av dem lyder "Du skall icke stjäla!", och regeringen skall ha gudomligt fribrev att stjäla,
  • Svenska Kyrkan skall tas över av Ulf Ekman via Kyrkans demokratiska system, så att Ulf Ekman kan bedriva Samarit-fientligt propaganda, och lägga beslag på alla själar för andligt slaveri, precis som i Livets Ord,
  • Energikrisen, miljökrisen och alla finansiella problem löses genom att man applicerar de Vises Sten (se ovan) på något lämpligt material, för att således få fram Uran, Cyanid och Guld i lämpliga kvantiteter.
  • Homosexualitet har aldrig egentligen existerat utan är en lögn skapad av Andrew Davenport och Anne Wood, grundare till den onda rörelsen Teletubis (mer känt som socialism, liberalism och judendom), för att lura barn till frivillig kärlek. Människor som därför felaktigt kallar sig för fikusar och flator bör brännas uppochner.
  • Kvinnor ska inte längre ses som människor och de kvinnor som vågar säga emot män ska bli kallade häxor och brännas på bål.