Kristi Lärjungar

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka
Jesussheapard.jpg

Kristi Lärjungar är de enda kristna lärjungarna till Kristus. Medan åtskilliga kyrkor finns därute, så är Kristi Lärjungar de enda kristna lärjungarna, medan alla andra kyrkor är onda och besmittade av Satan.

Kristi Lärjungar tror på Kristus. De tror att det finns en Gud, och att han har skapat jorden, himlarna och haven. Kristi Lärjungar tror att Jesus Kristus är Guds enfödde son. Inget av detta gör alla de onda falska kyrkorna som är besmittade av Satan. Kristi Lärjungar tror att Jesus Kristus dog på korset för att han genom sin offerdöd och återuppståndelse skulle kunna ge oss evigt liv, där endast Kristi Lärjungar räknas. Om man inte ansluter sig till Kristi Lärjungar så kommer man till helvetet. Kristi Lärjungar tror på vackra blommor och fåglar som kvittrar, medan de alla andra onda falska kyrkorna tror på tistlar och kråkor som kraxar, även om de falskeligen inbillar sig att de tror på vackra blommor och fåglar som kvittrar.

Så här går det för alla som inte är Kristi Lärjungar

Kristi Lärjungar går till kyrkan varje söndag. Det gör man inte i de onda falska kyrkorna.

Kristi Lärjungar har faktiskt läst Bibeln, och det är genom att läsa och förstå denna rakt upp och ner som Kristi Lärjungar begriper allting, precis som det står skrivet där. I de onda falska kyrkorna läser man aldrig Bibeln, utan man bara låtsas, eller så hittar man på komplicerade symboliska innebörder, och börjar prata emot Kristi Lärjungars budskap, vilket beror på att de är besatta av Satan, och att de därför drivs att ifrågasätta Kristi Lärjungars enda sanna budskap.

Tro[redigera]

Kristi Lärjungar tror på Bibeln. De tror också på Jesus Kristus. De tror på Gud. De tror också att Gud förgjorde alla människor i syndafloden, och att Noa byggde en ark, där han satte in 7 par av varje art av rena djur, och 2 par av varje art av orena djur. Det blev en djävligt stor ark. Växterna fick klara sig ändå. Kristi Lärjungar tror att himlen och jorden skapades på sex dagar och den sjunde dagen tog Gud en ledig dag. Kristi lärjungar tror att David dräpte Goliat, att Gud dräpte Leviathan, att Pontius Pilatus dräpte Jesus Kristus, att jorden är en fyrkantig platta, och att den står still i universums centrum. Det gör inte någon annan kyrka, utan de bara låtsas.

Kristi Lärjungar anser att:

  • de själva är de enda sanna judarna, och att de inte får ingå blandäktenskap med andra folk,
  • de har rätt att ha slavar,
  • att alla män kan ha hur många fruar han vill,
  • att man måste omskära sig,
  • att man inte får äta svin eller räkor eller klippdass,
  • att häxor och bögar omedelbart måste dräpas vid första åsynen,
  • att sjukdomar bara handlar om andebesättelse,
  • att det Nya Jerusalem är en kub av månens storlek.
Woodstock Crowd.jpg
ett stort frälsningsmöte
med Kristi Lärjungar

Vetenskap[redigera]

Kristi Lärjungar vet att vetenskapen är en ond sammansvärjning styrd av ondskefulla furstar kallade Kejsaren, vars avsikt är att säga emot Kristi Lärjungars enda sanna budskap. Kristi Lärjungar vet att Vilddjuret-666-Nero är en bokstavlig symbol för onda vetenskapsmän i vita rockar. Kristi Lärjungar vet att när Belsebuub-Typhon-Apophis-Lucifer gjorde uppror med sina 666 änglar emot Gud och kastades ner på Jorden, så räddades en fjärdedel av dem och förpestade jorden som onda demoner och spred ondskefull vetenskap. Den värsta av dessa var Gottlieb Frege, som uppfann modern logik. En annan av dessa onda demoner hette Bertrand Russell som skrev Principia Mathematica. Newton, Linné, Darwin och Einstein anses också ha varit speciellt onda.

Sanningen[redigera]

Den Ultimata Sanningen (med stort S) är att jorden är platt, fyrkantig och vilar på fyra pelare i de fyra väderstrecken. Runt Jorden cirklar Månen och Solen, en gång per dygn. Sju himlaljus är också uppsatta på himlen, Merkurius, Venus, Mars, Jupiter och Saturnus, allihop styrs av onda hedniska gudar med samma namn och sänder dödsstrålning till Jorden.