Kritisk najksituation

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

En kritisk najksituation eller najkkris är en händelse som inträffar då Najk ensam står utanför Tits crib och väntar på att minst en utav hans kompisar ska komma. Kritiska najksituationer sker både på vardagar och på helger. Än så länge har endast en najkkris någonsin skett. Den skedde den 17 april år 2013 och har fått namnet "Discrimine Mattias". Fler najkkriser väntas komma sommaren år 2013. Kritiska najksituationer är oerhört sällsynta och om man vittnar en skall man genast rapportera det till närmsta neger, som för övrigt råkar ha mindre mänskligt värde än icke-negrar.

Discrimine Mattias[redigera]

Discrimine Mattias är som tidigare nämnt den enda kritiska najksituationen som någonsin skett. Den 17 april år 2013 var det nämligen säsongspremiär för Najk och hans vänner att bege sig ut, något de brukar göra på kvällar när det inte är allt för kallt ute. De bestämde träff utanför Tits crib klockan 20.00 via en applikation som heter Kik (uttalas sh-ee-k!!!). Som bestämt dök Najk upp vid detta klockslag, men hans vänner gjorde inte det. Detta orsakade att Najk gick hem igen.

Najk[redigera]

Najk är helt cp-skadad. Han har ungefär 300 andra namn och 17 vänner, bland annat Mattias, Elliot och Malcolm.

Najks kompisar[redigera]

De kommer sällan till Tits crib.

Klass 1-najkkris[redigera]

En kritisk najksituation då Najk väntar i mindre än 5 minuter på att hans kompisar ska dyka upp betecknas klass 1.

Klass 2-najkkris[redigera]

En kritisk najksituation då Najk väntar i mer än 5 minuter på att hans kompisar ska dyka upp betecknas klass 2.

Klass 3-najkkris[redigera]

En kritisk najksituation då Najk väntar så länge så att han hinner gå hem innan hans kompisar dyker upp betecknas klass 3. Discrimine Mattias är en klass 3-najkkris.