Kungarum

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

””Öööhh...det här obetydliga fjuttlandet har jag aldrig hört talas om förr...”.”

~ Göran Persson om Kungarum

Kungarum? Finns det fortfarande? Jag trodde att kakmonstret hade ätit upp det.”

~ Göran Persson


Geografi[redigera]

Kungarum har enligt svenska dagbladet blivit utsedd till Sveriges bästa stat. 10/5 Plus av Aftonbladet. 25/3 Getingar av Expressen. Kungarum är uppdelat i 4 olika slags områden. Strömsberg, Gånglåten, Stoppet och själva hjärtat av Kungarum ligger kring den välkända Modulen. Kungarum har bara en slags blommor. Rövhålsblomman (Latin: Reffle flower) En gång per månad dyker en extra sol upp över Kungarum. Detta på grund av att Gud hade ett större syfte för Kungarum än för andra stater och därför framkallar han denna sol för att visa sin uppskattning.


Befolkning[redigera]

Kungarum är till 99 % befolkat med Kungarumarnas nationalfolk. Kungarumare som är ett slags zigenarfolk. Den sista procentet tillhör "Vanessa Carlström"

Stoppet[redigera]

Kungarums huvudstad ligger jämte Gånglåten och heter Eurostop ( Stoppet ) Stoppet är väldigt speciellt för Kungarum då det är där man inhandlar de flesta av sina råvaror. Det är också där man tillger sin bil fossila bränslen


Religion[redigera]

I Kungarum finns två slags religioner. Den protestantiska Kristendomen och Solgudarnas dyrkande satanister. Kungarumarna tillhör Kristendomen, medans Vanessa till hör det enstaka procentet som dyrkar solgudar.


Statsskick[redigera]

Kungarum har en diktatorregim som innehåller flera personer. Olle Lejon, Anders Lejon, Reffle Jönsson, Pukki och Tage. Diktatorerna är uppdelade på det viset att alla Diktatorer ägnar sig till ett speciellt område. Olle och Anders har hand om området kring modulen då det är där det krävs mest säkerhet. Reffle och har hand om Strömsbergsterritoriet. Pukki och Tage säkrar Gånglåten och alla tillsammans skyddar stoppet från förgörselse.

Alkoholmonopol[redigera]

Kungarum har Alkoholmonopol. Alkohol får enbart säljas av elaka lastbilschaufförer från Polen. Detta gäller också inom Stoppets gränser. Bryter man mot detta monopol så får man bestraffning av 30 piskrapp av Pukki.