Kvastrid Blindgren

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Kvastrid (vem fan är du) Blindgren (28 - 2001) var en västerländsk negerhövding som b.la. startade negerslakten i Kongo 1890.


Födelse[redigera]

Kvastrid Blindgren föddes i Bagdad den 11 september 28 år e.kr. Hennes föräldrar (Åsa Romson och Peter Stormare) märkte tidigt att hon hade en talang för att gasa judar, därför organiserade de en hårdrocksgrupp. Kvastrid Lindgren var en skicklig trummis i bandet då hon använde döda kroppar istället för trumpinnar. Vår hjälte hade redan vid 5 års ålder skjutit profeten av kristendomen (se Jesus Kristus).


Tidigt liv[redigera]

När Kvastrid Blindgren var 5 år gammal stötte hon på en naken man som hängde på ett kors. Kvastrid hjälpte mannen ned och tänkte döda honom genom att gasa honom i Auschwitz, för att 2 månader senare få reda på att mannen inte dog. Därför beställde hon en hitman på mannens huvud, 2 dagar senare fick hon beskedet att mannen var död. För att fira mannens död åt hon en korv på starbucks (vilket ansågs kontroversiellt av många, jag menar, vem i hela helvetet äter korv på starbucks?), korven var god men inte tillräckligt god så hon sköt Amerikas dåvarande president George H. W Bush.

Kvastrid Blindgren gasade många judar här och där, och år 53 gasade hon den mäktigaste juden av de alla, nämligen Moammar Khadaffi.

Negerslakten i Kongo[redigera]

År 1890 startade Kvastrid Blindgren negerslakten i Kongo genom att äta tre slavar levande.


Död[redigera]

Kvastrid Blindgren dog den 11 september 2001 när hon råkade åka in i ett torn med ett plan i New York.