Kyrkenorumskolan

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Kyrkenorumskolan, också kallad "Svennenorumskolan" brukar anses vara en en väldigt originell Svenneskola där bara ett antal få elever inte är förbaskade svennar som springer runt och skriker "PAWNAD!" hela tiden. Eleverna brukar vanligen gå in i Skolans lilla kyrksal där de ber 24/7 när man uppförts sig dåligt. De hoppas på att "Gud" ska förlåta de genom att låta de få 6 timmars kvarsittning. "Gud" brukar aldrig lyssna på de och därför ger de sig själva kvarsittning.

Nuförtiden brukar många barn på Kyrkenorumskolan bli utråkade av det som brukar kallas pluggsyndrom vilket får de att inte vilja plugga och istället spela på sina mobiler och iPads.

Population[redigera]

Det finns runt 375 elever på Kyrkenorumskolan varav ca 99.8% av alla elever har fått gå om i minst 6 år pågrund av lärarenas brist på kunskap. Detta leder till att nästan alla lever där är över 18 år.

Frillor[redigera]

De flesta pojkar brukar ha tuppkam eller kattfrilla vilket är en frilla där man limmat fast en uppstoppad, död, möglig, bajsluktande och förmultnad katt på sitt flintskalliga huvud. Flickor har oftast små hårstrån på huvudet vilket ät väldigt lika konkelbär i karaktär. Flickorna anser att frillorna tar fram deras sanna natur

Dödsfall[redigera]

Det har inträffat ett 100-tal dödsfall på skolan. De flesta var orsakade av de förvuxna 30-åriga 3:orna vilket brukar mobba nykomlingar genom att kväva de med sina giftiga, illaluktande kalsonger. Man brukar också ta kål på de genom att få de att slicka lärarnas konkelbär. Ifall de misslyckas med att få bort varje liten partikel med bajs tar lärarna av sig sina människodräkter och visar sinna sanna kroppar. Deras sanna kroppar är så fula, luddiga, mulliga, fuktiga och fettiga att barnen tar självmord av skräck.

Snygga Elever[redigera]

Det finns därav bara två väldigt snygga elever på skola. En av dem heter Appojke och Runkbonge och är sexiga som f*n! De vill att deras identitet ska hållas hemlig för de vill inte ha massa hånglande tjejer över sig hela tiden. Det finns samt en väldigt fin flicka som heter Blåvalsrumpa. Hon brukar ha på sig en blåvalsdräkt med en extra stor rumpa. Alla killar är totalt kära i henne.