LSD

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Knarkotikum[redigera]

LSD är en kemisk substans som uppfanns år 1954 av pentagons forskningsinstitut för industrivasselin. Den är klassad som knark och gavs felaktigt samma kemiska beteckning som järn (Fe). Vilda experiment i vita husets regi ledde till helt nya riktningar inom den industrialiserade sexualbranchen så som: djursex och incest. Idag är LSD mest förknippat med miljörörelsen.

LSD[redigera]

LSD (Liquid Screen Display) är en teknik som används för att göra platta, flytande skärmar. Detta har oerhört många användingsområden i Bosnien.

Upptäckt[redigera]

Den första LSD-skärmen upptäcktes av James Bonde r 1998 i en underjordisk grotta någonstans i södra nordeuropa. Han slog ihop två stenar så att de blev glansiga. han kunde sedan se YouTube klipp i dessa( Jo! YouTube fanns då)94.234.170.34 24 november 2011 kl. 15.36 (UTC)

Drog[redigera]

Att dricka en LSD-skärm är ytterst ohälsosamt och ger hallucinogena effekter då skärmen tas upp av blodet och transporteras till syncentrat i hjärnan där den orsakar hallucinationer genom att spela upp slumpmässiga filmklipp nerladdade från YouTube, dock så är det HELT JÄVLA AWESOME, på ren svenska.