Lainus

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Lainus (hindi: "den som urinerar i motvind") är ett indiskt sjömonster som enligt Kamasutra levde i dom nedre regionerna. I årtusenden har den stört människor och andra djur som inte tillfredsställt gudarnas önskan om att tvätta sig efter hockeyträningen. Genom som interaktion med baskelusker har den är bland annat blivit far till AIDS, klamydia och ubåtarna.

Lainus i modern tid[redigera]

Eftersom duschar blir mer och mer vanligt har mängden "Lainus" minskat avsevärt och är nu bara nere i några få exemplar. I ett pressmeddelande från NATO meddelar krigare Johansson att dom ska satsa stenhårt på att få bort monstret. Detta genom luftlandsättning av städare, mobila duschar och eventuellt även några WC-Ankor.

Vad är en Lainus?[redigera]

Lainusar har uppkommit från djävulens navel, varför just navel vet ingen levande människa. Lainusar har en speciell lukt, denna lukten har människornas näsor blivit vana med och därför blir Lainusarna allt svårare att upptäcka som tiden har gått.

Vad äter en Lainus?[redigera]

En Lainus livnärar sig på andra folks pubishår. eftersom pubishåren på Mars har tagit slut har denna Lainus varelse börjat rensa pubishåren på den kalla planeten Skåne. Lainusar har ett väldigt omvänt dygn och kan därför vakna mitt i natten med en erektion som gör att dem blir otroligt sugen på Pubishår från Carl. Dessa pubis hår tog slut snabbt.