Lars Ohly

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

There is three axis powers of communism: Joseph Stalin, Mao Zedong and Lars Ohly.

~ George W. Bush

"Lars Ohly är den trognaste kommunisten inom hela Sverige." Josef Stalin

"LARS OHLYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY, kom hit, baby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!2 Autumn Afternoon

"Utan min vän Lars Ohly hade världen varit en rikare plats, han vill hålla alla människor lyckliga och fattiga i socialismens ära!" Fidel Castro

"Svenska folket borde vara stolta över att ha en sådan storartad man som Lars Ohly inom sina gränser." Mao Zedong

"Mer bidrag åt folket!" The man himself

"Utan Lars Ohly hade fattiga haft råd att köpa kondomer. Hans sökande efter olja suger ut folket och skapar AIDS i Sydafrika. Den ofelbare Nelson Mandela

"Ingen kunde dribbla med bollen som han. Och ingen gjorde så många punkor på bollen som han... Karl Lennart "Nacka" Skoglund


Lars "Lyxkommunisten" Ohly, född 7 november 1917, är en svensk politiker, grundare av den kommunistiska riktningen ohlyism och ledare för Vänsterpartiet. Ohly sägs ha kommit till världen 3 januari 1957.

Historia[redigera]

Ohlys bakgrund är mycket omtvistad. Kamrat Ohly sägs nämligen av elaka källor vuxit upp som liberal folkhemsmotståndare samtida med Nacka Skoglund. Han sägs bland annat ha sagt "De fattigas kamp är en lögn. Vi måste stöda storföretagen, speciellt de multinationella." Någon gång kring nittonhundasjuttioelva bytte Ohly till Kommunistpartiet, av den enkla anledningen att han blev mutad av en bulgarisk Kominterndelegat.

2004 blev han av Komintern framtagen som en kandidat att ta över Vpk efter Gudrun Schyman, som sparkats på grund av att hon vägrade erkänna att kommunismens rättigheter bara gillar män. Ohly tackade vid mötet Mao Zedong för all inspiration han hade fått av Maos lilla röda.

Hans Kungliga Majestät Pappaknugen, i sitt generösa anfall av titelutdelningsfeber i samband med prinskorvettens giftermål med den nyutnämnde hanskungligahögheten prins Daniel World Wrestling Fedaration Bernadotte, utnämde Lars Ohly till baron av femte klassen. Därmed var det beseglat att klassamhället består. Detta såklart gläder Ohly, som utan klassamhället skulle bli arbetslös, förpassad till historiens skräphög och tvingas besöka arbetsförmedlingen samt kanske igen börja klippa biljetter åt SJ.

  • 2009-09-05, förklarar att fäder kan använda bröstpumpar för att mata sina barn och därmed kan amning göras helt jämlik.
  • 2012-07-30, Ohly framför för åsikter om att han inte alls uppskattar Sagan om ringen som en av världens mäktigaste filmtriologier. Uttalandet väcker starka känslor hos de upprörda kommunisterna och en vecka senare utfärdar påven en bannlysning på Ohly.

Kontroversiella affärer[redigera]

Ohly har ofta ifrågasatts av Moderaterna och Fredrik Reinfeldt för sin ekonomiska politik. Ohlys devis om att ingen ska behöva arbeta har mottagits med stor skepsis av den marknadsliberala världen. USA icsensatte därför 2007 en arresteringsorder på Ohly, anklagad för huliganism. I USA är sökandet topprioriterat, och bara Che Guevara sägs vara av större intresse för CIA att fånga just nu.

Ohly är även trogen supporter till Djurgårdens IF, vilket är en klubb som bara intresserar bourgeouis. Han har ofta setts uppvigla huliganfighter mellan Djurgårdens Fina Grabbar och Firman Boys (Solna AIK).

Han har även blivit anklagad för att leta efter olja på stäppen i Sydafrika för de sydafrikanska skattebetalarnas pengar. De sydafrikanska korrupta politikerna har dock redan blivit mutade.


Lassez[redigera]

Lars Ohly har spelat i danbandet Lazzeh-Ohlyz. där spelade han gitarr och flöjt. Lars har vunnit en grammy för bästa flöjtsolo.

Värt att veta[redigera]