Lars Winnerbäck

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Lars Mattias Winnerbäck blev till 1965 på ett smutsigt golv i en vinfabrik. Han är en svensk artist som är mer känd för vad man brukar kalla "Sveriges billigaste" kontaktannons, albumet Singel. Albumet innehöll låtar så som, Jag vill gå hem med dig, Jag vill jättegärna gå hem med dig, Jag lovar att inte vara påflugen när vi kommit hem till dig och superhiten, Om jag inte får följa med dig hem så följer jag efter dig och slår mig in.
Lars har av många påståtts vara en del i projektet Kent det finns dock inga klara bevis för att så är fallet. Brukar även kallas för Lars Wienerbrööd eftersom han är gjord av vin blandat med winnerbröd. Han grundade även dansbandet Metallica.

Lars idag[redigera]

Lars är idag en av Sveriges mest överskattade emo-kidsinspiratörer. På Cutting Vessel-galan i Eskilstuna 2007 kammade Lars hem pris i följande kategorier:
*Flest gråtande fans på en konsert under året som gått.
*Flest omsyndtyckande låtar på en skiva genom historien (Med albumet Daugava)
*Flest hot i en låt under året (Med låten om du lämnar mig nu) I samma kategori fick även MissLi ett pris som årets missfoster.
*Lars är för tillfället på turné med sina skägglöss.
*Årets mest genomskinliga låt (Med låten om du lämnar mig nu)
Lars har även under året som gått setts smyga runt på krogar och barer i gamla stan med en fjäder i hatten. Vad han menar med det är det dock ingen annan än han själv som vet.