Lars ulrich

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Lars Fredrik Ölmannen Ulrich[1] är en dvärg som spelar i dansbandet Lassez

Mannen[redigera]

Lars Ulrich är en trummis som visserligen rimmar på dummis. Lars är dansk.


Uppväxten[redigera]

Lars Ulrich föddes på systembolaget 1777 av en olycka. En kund råkade välta två olika vin flaskor. En av dom hade en ande i sig och kunden fick en önskan. Då önskade han att han fick en son vid namn Lars. Kunden vars namn var Torben Ulrich. Blev häpen när han fick se sin önskan. Han tyckte han var oerhört ful. Lars Ulrich växte och växte och blev tillslut liten ändå. Han startade en karriär som tennisspelare som gick åt helvete.


Tennis Karriären[redigera]

Ja det finns inte så mycket att säga om Lars Tennis karriär. Han spelade med sin pappa hemma på garage uppfarten. Året 1788 Åkte Lars Till US Och A för att spela Tennis Professionellt. Istället träffade han Lars Leijonborg och med honom formade han ett av världens bästa dansband.

Förhållanden[redigera]

Lars har haft ett hemligt förhållande med Lars Leijonborg. Dom älskade varran i många år. Och det gör dom fortfarande........


Lassez[redigera]

Året var 1788 då var Lars Ulrich i US och A. Där träffade han Lars Leijonborg. Dom blev otroligt kära i varann men dom bestämde sig för att hålla det hemligt. Dom bestämde att starta ett dansband vid namn Lassez. Bandets namn kom senare medlem Lars Lagerbäck på då tänkte han att alla hette Lars och då blir det ett jättebra namn. Bandet ville sprida sin glädje och kärlek till andra.