Lena Melin

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Lena Melin arbetar som politisk redaktör på Aftonbladet. Melin är ökänd bland MUF och LUF för att kidnappa medlemmar ur de tidigare nämnda organisationerna. Melin blev år 1989 tilldelad utmärkelsen årets hycklare och mytoman från journalisthögskolan i Stockholm. Melin erhåller enda tills denna dag den eftertraktade titeln.


Melin's tidiga år.[redigera]

Lena Melin var redan i barndomen överviktig och klassades av lärarna som mentalt efterbliven. Melin började i unga år med att skriva dagböcker. Detta med anledning då Melin's psykolog ansåg att dagboken skulle kunna hjälpa Melin att sluta blanda ihop hennes fantasier med verkligheten. Denna terapi fungerade tyvärr inte och det snarare förvärrade Melin och hennes kontakt med verkligheten och moral falnade allt mer. När Melin fyllde 13 år gick hon med i SSU där hon snabbt steg i rangerna och skapade en karriär inom socialdemokratin. Anledningen till hennes snabba karriär inom SSU utgjordes främst från att Melin vann debatter mot svenska nynazister genom att hitta på statistik medans hon försökte debattera. En drivande faktor för hennes framsteg inom partiet var att Melin var uttalad anti-semit.


Melin's insteg in i journalismen.[redigera]

Efter att Melin tagit studenten så fick hon genom kontakter inom socialdemokratin en tjänst som journalist på se och hör's politiska avdelning. Hon hade alla meriter som krävdes för att få en tjänst där och det var nämligen hennes historia som mytoman. Melin ägnade ungefär 8 månader på tidningen enda tills att Aftonbladet fick upp ögonen för henne och anställde Melin som djupgående journalist/mytonman. Hennes meriter var överväldigande då hon både var och är socialdemokrat och mytoman.