Lerhåla

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Lerhåla, mer känt som galaxens mittpunkt är en ännu outforskad del av vårt unniversum. Det teoriseras om att det lever mystiska rymdmänniskor där.

Plats[redigera]

Lerhåla ligger beläget i galaxens mitt, strax bredvid timmerhåla. Ingen har någonsin varit där men man tror att en man som puffade marijuana lyckades släppa lös sin ande och färdas psykiskt till Lerhåla. Där såg han massor med fula hus och en tråkig gammal skola utan någon knark-stuga. Om man skulle lyckas ta sig till Lerhåla så kommer man först se mörker i 20 miljarder år fram tills dess att universum slutar expandera och den otroliga enhörningen förintar ålderdomshemmet: Den döda grodan. En annan viktig sak att veta om Lerhåla är att det är beläget i galaxens mitt. I galaxens mitt finns ett svart hål. Lerhåla är det svarta hålet. Så om du skulle lyckas ta dig dit så kommer du ändå aldrig komma där ifrån.

Sevärdheter[redigera]

När du väl är där *om du kommer på hur du ska komma dit* så kan du ändå passa på och titta på alla grejer där. T.ex så finns det träd och buskar. En annan sak som är väldigt lockande för många tjuvjägare och liknande är att det finns stora mängder vilda politiker att skjuta.

Mer att läsa[redigera]

Politikern