Lillån

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka
Broom icon.png Städning av denna extremt stökiga artikel anmodas!
Gör en god gärning: stöka runt och förbättra!
(Hämningar och skrupler är otillåtna!)

Lillån är ett litet samhälle utanför Örebro som grundades av Gutaf Wasa 1754 fkr. Gustaf Wasa förlorade sin oskuld med kvarters ludret (som visade sig vara en man med ovanligt liten genital) där nuvarande Coop Forum står och det sägs att när natten är som mörkast visar sig den kospenan som Gurra använde som skydd mot kli.

Samhället består av en pizzeria som går under namnet "turkgrillen" och serverar delikata pizzor som kostar en normal arbetare 2 månadslöner styck. Tillskillnad från andra samhällen i Örebro är det Vitt även på dagen där. Då samhället ännu inte har några billiga hyreslägenheter dock har de kommit ett fåtal så kallade "fattiga sebbar" som strosar runt och spänner sig på den lokala skolan.

Uteliv[redigera]

Lillån är känt för sitt vilda uteliv. Vad sägs som att ägga den lokala lampans hus eller varför inte testa på Lillåns officiela sport "kast med liten Palmén". Världsrekordet i grenen är satt av Marcus Roonqvist den 6/3-2009 och lyder 0,13 meter. Om du vill göra något lugnare varför inte besöka den femenistiska och politiskt korrekta Lillåns egna fritidsgård? Där kan du träffa på kändisar som Bajshenke och Martin Trämark som är känd för sin låt "7 milimeters kliv" och "In Las Lillån".


Little-river gangsters har nu övertag !