Linda Bengtzing

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Linda Bengtzing är en hårdrockare som är född 1974 i Bullknådeby i Sverige. Men hon vann den svenska Melodifestivalen, som deltog i tre gånger 2005-2008. Hennes intresse för musik började 1985 när hon gick med som hemlig medlem i grungedansbandet Nirvana. Efter att ha skrivit låten Rape Me blev hon tvungen att byta identitet till en skalad potatis på grund av påtryckningar. 1986 var det fritt fram igen, och det var då hon släppte albumet En del av mitt HIV.

Karriär[redigera]

1998[redigera]

Linda var på en hemlig strippbar och strippade. Då Linda [var] en proterad, prostuerad, porterad, pruterad, ... person hon gick köpte sex från andra och sålde sig inuti gatan.

2002[redigera]

Linda åker till Kenya för att våldta folk och hon blir tagen av den kenyanska polisen och förbjöds i att vara i Kenya och de kenyanska myndigheterna utvisar henne tillbaka till Sverige.

2004[redigera]

Linda deltog i sångtävlingen i OS med låten Fiskar kan flyga i OS. Det var avgörande mellan Linda Bengtzing och hårdrockaren E-type vem som skulle tävla i OS. Men Linda vann och fick komma in i OS sångtävling Men fälldes för doping och E-Type fick platsen i stället (Olympicvision Song Contest) en av tävlarna i OS var Helena Paparizuo, Grekland.

2005[redigera]

Hon förlorade Melodifestivalen mot hårdrockaren Martin Stenmark. Linda sjöng låten Balla fittor. Linda skrämde Folk i fabriken Fame Factory med sin låt Skruven i benet alla blev rädda sprang iväg. Sen gick hon till en juvelbutik och sjöng låten Diamanter så fick massor av diamanter av butiken. I September var hon på The Bandit consert och sjöng låten Balla fittor och Diamanter de tyckte som sög och kastade tomater istället för diamanter på henne.

2006[redigera]

Hon förlorade Melodifestivalen mot Carola Häggkvist. Linda sjöng låten Jag ljuger så kasst. Hon hade fyra klänningar tog av alla tre hade kvar en. Det var avgörande mellan hon och Carola Häggkvist vem som skulle komma vidare till Eurovision Song Constest. Hon förlorade och kom tvåa. I början av september 2006 var hon i The Bandit konsert i Kungsträdgården för göra revange från 2005 så sjön hon tre låtar Balla fittor, Jag ljuger så kasst tog av tre kläningar och så råka hon ta av sin sista och hon blev halv naken som bara hade bikini på sig. Folk började visstla och tyckte hon var bra. Sen hon sin tredje låt Ingenting att vinna sjöng hon halvnaken. Sen ställde hon upp i teatern Rent. Folk kastade tomater på henne för att hon sög på teatern. Folk sjöng Du suger så bra åt henne. sen när strippade med bikini då började folk vissla och ge aploder.

2010[redigera]

2010 var Linda tillbaka till OS för dopade denna gång med ÅÅH JAG KNULLAR HENNE. ”Henne” ska i detta fall vara en okänd person. Hon förlorade mot. Hon förlorade mot Adolf Hitler som sjöng ”Kuken”. Trea kom Cinder Glow med låten”Doping är kul”.

Diskografi[redigera]

 • En del utav mitt HIV (album, POP Produktion, 1986)
 • Sommar på en strippstång (singel, TAB, 1987)
 • Låt kärleken utrotas (singel, TAB, 1989)
 • Skruv i benet (singel, Mariann Grammofon, 2004)
 • Exkrementer (singel, Mariann Grammofon, 2005)
 • Balla fittor (singel, Mariann Grammofon, 2005)
 • Jag ljuger så kasst (singel, Mariann Grammofon, 2006)
 • Någonting att förlora (album, Mariann Grammofon, 2006)
 • Kan jag se (Jag är blind) (singel, Mariann Grammofon, 2006)
 • Värsta schlagern duett med Markoolio (singel, Sony BMG, 2007)
 • Hur lätt kan det va? (singel, Warner Music, 2008)
 • Vild & galen (album, Warner Music, 2008)