Lord Jon

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Lord Jon Vidar Martin Martin Martin Martin ... (fyrtioelva gånger till)... Martin Myrne Widfors (aka Jonis eller Júan) är en tjotte från de djupa ociviliserade skogarna utanför Göteborg som levde mellan åren 2300 f.kr - 900 e.kr samt mellan åren 1999 - 2016. Lord Jon är en av de allsmäktige medlemmarna i Titanium Bulldozers där hans roll är att vara saftbärare för de andra super rippade medlemmarna när de har sina obligatoriska kafferep i kön till Bamba.

SÄG ALDRIG ATT LORD HAR EN LITEN KROPP ELLER ÄNNU VÄRRE - KORT HÅR!

Lord Jon som brudtärna


Tidig Uppväxt[redigera]

Jonis föddes dagen efter alla-singlar-låtsas-som-ingenting-men-dör-inombords-dagen (aka alla hjärtansdag). Jonis kom som en yngel till världen. Hans långa hår och korta kropp gjorde att sköterskorna trodde han var en tysk vegan som kör crossfit 3 gånger i veckan när han föddes men när Lord började ryta insåg sköterskorna direkt att skulle bli saftbärare i Titanium Bulldozers.

"Lord Jon var en man med liten kropp " - en anonym Sköterska

"Lord Jon var en man med kort hår" - en ännu anonymare Sköterska


Senare Uppväxt[redigera]

Jonis hade en jätte tuff uppväxt, när han bara var 16 år gammal tvingades han lämna sitt hus för att åka ut till Öckerö och bli det han är idag, en tjotte. Med ett arv på endast fyrtiotusenmiljarder kronor hade han inget annat väl an att bosätta sig i containern bakom Ica och käka rester som inte ens barnen i Afrika skulle vilja äta. Men Jonis äter dessa rester ändå då han är en ociviliserad vegetarisk beast. Jonis hade i sin barndom inga vänner förutom sin låtsasplanka Hubert som han hittade drunknandes i Gobiöknen. Hubert levde med Lord och var hans bästa vän ända tills sommaren 2008 då Hubert bestämde sig för att ta självmord och stta en spik i skallen på sig själv, detta gjorde att Jonis bestämde sig för att bli en halv psykopatisk människa som ritual slaktar kaffebönor och sedan offrar bönorna till satan.

Jonis spelade saxofon i några år men slutade när hans granne kastade en sten genom fönstret för att kunna höra saxofonen bättre, anledningen till varför Jonis slutade spela är antagligen för att han är blyg eller för att glassplitter tog sönder hans saxofon.

Ännu Senare Uppväxt[redigera]

Jonis fick en solig dag i december för sig att segla över Atlanten bara för att skaffa en tatuering på ankeln och ett örhänge i örat vilket han gjorde i mörk källare i en gränd med någon lokal knarklangare på Granada.

Under denna resa ställde Jonis till med mycket kaos, några exempel på vad han gjort är:

  • Leka pirat på de sju haven och sänkte RMS Titanic (ja, han drog upp vraket för att sänka skeppet igen).
  • Avslöja Panama Pappers.
  • Hitta de saknade delarna av flyget MH370.
  • Nita en blåval med sitt lillfinger .
  • Blockera vägen för en funktionshindrad amerikansk tolvåring på Walmart.
  • Fnysa ut en snorkråka på Påvens hatt.
  • Hälla ut en hel PET-flaska vatten framför ögonen på törstiga nomader i Sahara.

Kända citat från och till Lord Jon[redigera]

"AJJ MYGG" - En gråtande Lord Jon

"Vem fan är Lord Jon?" - Alla Hulebäckare någonsin

"Fruktsallad" - En efterbliven Rother

"Oi mate I take you 1v1, I swear on me mum" - Snubbe fån Irland

"Vem fan är snubben med det korta håret?" - Random kille från Stockholm (må han nu vila i frid).


Källor[redigera]

Källkritik är tydligen PK så vi tar och skippar den biten.