Lussebulle

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Lussebullen uppfanns år 70-talet av Stalins mamma, Gretja Hanssonji. Hon fick inspiration av den långa pekaren på en klocka när hon försökte göra en ny form av bulle. De viktigaste ingredienserna i bullen är arsenik, fläns, ost, pastöriserat kamel kiss och en banan från en fattig zigenare. Lussebullen är släkt med Nami Teh Hut.


Extrema Bakningsmetoder[redigera]

När man för fösta gången bakade lussebulle så var man tvungen att använda en penis. Det var oftast en jobbig metod eftersom att man kunde få brännskador på penis roten när man rörde runt med den i ugnen på bullen. Ungefär ett år senare så kom man på att det gick lika bra men en lång pinne. Pinnen måste vara ca 18,5 cm lång och vara brun, en lila pinne går oxå lika bra.

I sovjet där degen bakar dej så dog ca 12 ryssar per lussebulle som bakas, det var inte bakningen som var dödlig det var att i bullfabrikerna så visade dom Baywatch på tv 24/7 och många blev deprimerade när som såg Hasselhoffs svettlökar. Dom fick en depression i analen och stoppade en stor svart hård dolk långt, långt, långt in i närmaste kylskåp och sen sköt dom sig själv. Depressionen kallas för Hasselhoff ger dej anala problem som inte går att stoppa.