Mariestad

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Mariestad mer känt som världens förort, dom är en lite stad med massa nazister, det blev dom efter att dom förlorade med 100-0 mot skövde i en hockeymatch

Stadsvapen[redigera]

Förr hade Mariestad en oxe som stadsvapen, men efter det att dom blev nazister så valde dom ett nytt stadsvapen . I det nya stadsvapnet ser man en sabeltandad tiger med Hakkors.


Smeknamn[redigera]

Mariestad har många smeknamn utöver världens centrum tycker invånarna i Mariestad om att kalla sin stad för Sveriges hjärta eller kort och gott bättre än Skövde.

Ockuperade städer[redigera]

Samtliga städer mellan de två sjöarna Vänern och Vättern tillhör Mariestad (alla städer mellan Örebro och Jönköping). Det finns dock vissa invånare i de ockuperade städerna som hävdar att de inte alls är en del av Mariestad. Dessa personer är stämplade som tråkiga människor och den hemliga polisen under ledningen av Mr. Mariestad letar efter dessa människor så att de kan bli inlåsta i Skövde. Den största oroshärden i Mariestad är Töreboda. Där han invånarna beväpnat sig i kampen mot Mariestad.


Näringsliv[redigera]

Staden präglas av två stora industrier, ungefär hälften av stadens invånare jobbar i det stora fångläger som en gång var Skövde. Resterande invånare jobbar på ett stort pappersbruk som tillverkar papper med kända märken som Lenin och Bergheden.


Krigen[redigera]

Invånarna i Mariestad har visat sig vara duktiga krigare, de har på kort tid lagt hela Skaraborg och Älvsborg under sina fötter. I sin krigsföring använder sig mariestadsborna främst av terrorverksamhet allt under ledning av Sveriges mest kända riksdagsledamot Sten Bergheden. Stadens mest framgångsrika krig var kriget mot Skövde, det så kallade 16 - 3-kriget varade i 2 dagar. Efter det kunde Mariestads general Sten Bergheden hissa Mariestads flagga i centrala Skövde.

Just nu pågår det en utdragen konflikt mellan Mariestad och Örebro. Konflikten började under en middag mellan de båda städernas borgmästare, Örebros borgmästare hävde ur sig att Mariestad inte är något annat än en håla. Detta fick Mariestads borgmästare Lena Berg att gå i taket, som omgående kontaktade sin general Sten Bergheden. Bergheden svarade med att skicka väpnade styrkor till kommungränsen, samma sak gjorde Örebros general Gustav den andre. I detta nu är kommungränsen mellan Mariestad och Örebro världens farligaste plats.