Marijuana

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Marijuana kallas Cannabis Sativa, buds, eller stekspade. Man kan även utvinna Hasch och Banan ur Cannabis Sativans koda. Marijuanan har många användningsområden. Främst för att göra människor stekta, bakta, bänga, stenade o.s.v. Det används också vid tillverkning av gitarrsträngar, havregryn och tepåsar. Marijuana har flera namn, som Bengt eller Markus.

Marijuanan syntetiserades för första gången i en trollkarls stjärthål och har använts febrilt i halva världen sedan dess. Marijuana är förbjudet i Sverige (förutom i Skellefteå) men inte i Kina och vissa delstater i Tyskland. Det kan både rökas och ätas, men föres vanligtvis in analt. Det botar Hinduism och Lappsjuka men har dessvärre ingen effekt på Nazism. Vid stora mängder finns risken att man förvandlas till Tom Cruise.

Långvarigt bruk[redigera]

Långvarigt bruk av marijuana kan leda till följande:

  • Förhöjt sinne för humor,
  • Citronandedräkt,
  • Anusbölder,
  • Inåtväxande könsorgan och
  • Växande höger lilltå.

Lag och Rätt[redigera]

Marujiana är endast tillåten i medicinska sektorer (ibland). Marijuana ses som narkotika, men världens politiska makter anser inte att den uppfyller de kriterier som krävs för att vara illegal. De kriterier som krävs för att en drog ska kvalificeras som illegal är bland annat att den ska ingjuta ett stark behov av att olla småbarn i pannan och att få en till att äta morötter utan tillstånd.

gullasch[redigera]

gullasch är en ingrediens i marijuana. Gullasch kan tillverkas genom att man skalar en banan med en potatisskalare, och sedan slänger in skalen i ugnen. Detta sägs ha samband med att det finns banan i gamla farmors "dunderhonung". Dessa rykten bekräftas av det faktum att bamse blir stark av dunderhonung, medan alla andra får diarre i floder, som arne sa:

Gullash gör dopade dunderbjörnar starka, men alla andra magsjuka

personer som har prövat marijuana[redigera]


(Glöm för all del inte Ronja Rövardotter!)