Mattias Jakobsson

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka
Mattias Jakobsson hanukkah.jpg

Mattias Heikkinen Jakobsson är en finsk-svensk alkoholist som överlever på öl, snus och ibland kaffe. Trots denna kontroversiella diet så har Mattias lyckats hålla bra fysik då han till exempel lyckades springa snabbare än Kewenter en gång på idrotten. Finsken har många noterbara intressen som till exempel alkohol, Metallica och invandringspolitik, vilket gör honom till den femtonde mest intressanta personen i sin klass. Mattias är sedan länge ett enormt blå-vitt fan, vilket kan intygas av de pundare som hänger på supporterbussarna med honom. Finsken är därför väldigt känslig när det gäller just detta ämne, svensk fotboll, då han vid upprepade tillfällen går till attack mot personer som hejar på hopplösa lag som ÖIS vilket har resulterat i flera homosexuellt laddade slagsmål.

Tidiga år[redigera]

Mattias påstår själv att han föddes i Sverige år 1999 men nya bevis som dykt upp nyligen bevisar att Mattias är en livs levande Menninkäinen. En Menninkäinen är en varelse det berättas om i finsk mytologi men som bevisats existera under namnet Mattias Jakobsson. Varelsen är enligt legenderna en pysslingliknande sak som ofta befinner sig i skogen, men detta har nu motbevisats då denna pysslingliknande varelse bor i det ökända Näset efter dess förflyttning från Finland till Sverige 1865.

År i Sverige och återhämtning[redigera]

Många vet dock inte att Mattias Jakobsson låg bakom Sveriges industrialisering under sent 1800-tal då han enligt flera källor sa "Bärsen e slut, gör mer förfan" till Karl XV, dåvarande monark av Stormakten Sverige. Detta lade grunden för Sveriges moderna samhälle, något som möjliggjordes av ingen annan än Mattias Heikkinen Jakobsson. När 1900-talet rullade in så var Mattias liv i spillror, han hade druckit för mycket av den nya stor tillgången av öl. Men senare efter depressionen så blev Mattias inspirerad av en man i Tyskland, Adolf Hitler. Finsken fann ett nytt ljus i livet, tack vare Hitlers upplyftande bok, Mein Kampf. Så finsken gjorde det han fann var logiskt, Han klippte bort sina naturliga Jheri curls och skaffade sig istället Hitlers nu ikoniska frisyr. Mattias reste runt jorden och skipade fred överallt, få människor vet att Mattias bland annat tog aliaset Mahatma Gandhi och ledde den indiska befrielsen från brittfjollornas tråkiga styre. Detta gjorde han såklart med en baldcap på huvudet. Åren gick och Jakobsson agerade som en hemlig makthavare i samhället då han till exempel blev utvald av president Dwight D. Eisenhower till att representera jorden när utomjordingar besökte jorden den 5 mars 1957, detta gick såklart åt helvete och det resulterade i att människor bannlystes från att utforska universum.