Mein Kampf Zwei: Abrechnung

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Mein Kampf Zwei: Abrechnung är uppföljaren till filmen Mein Kampf: der Movie. De har dock väldigt lite gemensamt, i stort och smått sett ingenting faktiskt.

Om filmen[redigera]

Taglines[redigera]

Ursvenskt är endast barbariet!

För nordmännens raseri, bevare oss, milde herre Gud!

Handling[redigera]

Filmen börjar med ett panoramasvep över Sverige till tonerna av nationalsången. Man hör den avlidne Hans Villius berätta om rikets ärorika förflutna och dess senare sorgliga degenerering, som dock måste få ett slut. Snabbt. Nu. Och snarast. Så långt det nu är möjligt, med tanke på all nödvändig byråkrati.

Därefter förflyttas man till Fredrik Reinfeldt som hemma i Sagerska palatset kokar korv i köket samtidigt som han sjunger "Varm korv boogie" för full hals. Grannarna klagar och skriker åt honom att hålla käft varpå Reinfeldt ber dem dra åt helvete. Därefter plockar han fram senap, ketchup och -satan- bostongurkan är slut!

"-Fan också! Och inte kan jag säga åt Filippa att gå och handla heller. Varför skulle kärringen skiljas? Nåja, finns väl tyvärr bara en sak att göra."

Reinfeldt kallar riksdagen till krismöte och förklarar problemet. Hans lösning är att invadera Boston snarast och lägga beslag på deras gurkodlingar. Oppositionen med Stefan Löfven i spetsen är skeptisk till en början, tills Göran Persson på socialdemokraternas extrainsatta kongress förklarar att "man aldrig ska ta lätt på frågor om mat". Men nu spelade det egentligen ingen roll, Reinfeldt har redan skickat all Sveriges militär mot den amerikanska östkusten, ackompanjerade av Dropkick Murphys "I'm shipping up to Boston" till vilken Reinfeldt rockar hårt och headbangar.

Men tack vare abnorm inkompetens landstiger man istället i Boston, Lincolnshire, England. Det är dock försent att vända om, då skulle man för all framtid bli förlöjligad i Förenta Nationerna. Plundringen måste fortsätta. Vikingarnas räder har återkommit, till bl.a. Jimmie Åkessons stora glädje.


Scenen växlar till 10 Downing Street. Premiärministern David Cameron har ett förtvivlat samtal med försvarsministeriet.