Mellerud

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Mellerud är metropolen i Dalsland och uppmätte under 2011 en befolkning på ungefär 300 människor. Detta var en ökning med hela 5.5 människa från 2010. Den halva människan var rullstols-Rolf som fått benen avkapade av en A-traktor som kom körandes i hela 30 km/h. Mellerud har 7 pizzerior och 22 hemköp, men det är ju trots allt metropolen och ungefär 1000 människor besöker Mellerud per år. Ungefär hälften av alla barn som föds i eller nära Mellerud får 6-7 fingrar på varje hand. Detta är för att i Mellerud är nästan allas föräldrar syskon. Inaveln ligger på ca 97%, de övriga 3% är rullstols-Rolf. Staten har försökt att få Somalier till att emigrera till Mellerud, mestadels för att få bort inaveln, men detta funkade inte eftersom det är tradition att utföra samlag med sin syster när man fyller 13.

Eftersom att det inte finns någon kollektivtrafik i Dalsland så har handeln med epa-traktorer blomstrat. Epa-Eddy startade en affär 1990 och är nu den mest förmögna människan i Mellerud.

Nedan finns en intervju med Eddy gjord av Janne Josefsson: -"Eddy, som jag förstått det så startade du din butik 1990?"

-"Shup"

-"Vad menar du med shup?"

-"Äsch, jag vet int"

-"Du har alltså blivit Melleruds rikaste man och gick bara ut mellanstadiet. Behövs skolan verkligen då?"

"-Äsch, min farsa lärde mig meka med duetten i garaget. Sen på kvälla fick man sex, familjeunderhållning kan man säga"

-"Oj, det där låter ju inte bra för generna. Är duetten färdig då?"

-"Äsch, jag vet int, fråga farsan"

-"Detta verkar ju inte leda någonstans, ska vi kanske avsluta intervjun?"

-"Ska vi dra ett strög?"

-"Tack och hej Eddy, för denna djupanalys".

-"Toffifee!!"

Tack vare sin ekonomiska status så blev Eddy ordförande i kommunstyrelsen och fattar nu alla viktiga beslut i Mellerud. Han slogan är "Mer epa till folket".

I Mellerud har man flera etablerade partier några av dessa är Legion wasa och Pensionärspartiet i Mellerud (Proletärerna).