Melodifestivalen

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Melodifestivalen (även kallad Dopningsfestivalen), är en knarktävling i Sverige som 1973 bortförde vandrande pinnar. Om en sångare/grupp visar sig varit dopade i Melodifestivalen fråntas den vandrande pinnen de har i byxfickan, sången diskvalificeras från Svensktoppen och Trackslistan och skivorna förbjuds att säljas i skiväffär och i stället får tävla i OS för dopade, där sångtävling infördes 1975 och skivorna får säljas i Fuckstore. Dessutom får i så fall tvåan representera Sverige i Eurovision Song Contest. Melodifestivalen har bland annat vunnits av välkända death metal-sångare som Daniel, Kikki Danielsson, Lotta Engberg och Jill Johnson. Mest kända segerbidraget är "Fireloo", med SKABBA från 1815. 1972 kom Melodifestivalen som OS-gren som då blev kallad OS i sjunga. Tre personer i Melodifestivalen har sjungit om en toalett för de sångerna slutar på loo som ex. Fireloo av SKABBA Liggi-loo av Herreys och Baggaloo av Lotta Engberg. Loo betyder utedassengelska så folk garvadde åt är de sjöng i Eurovision Song Contest. Sedan '''Krister Bögman''' tog över har även ett system som officiellt heter Vänliga gåvor, inofficiellt mutor. Av någon konstig slump, har av de 5000 bidrag som kommit in har alltid Fredrik Kempe och Thomas G:son skrivit 48 % var av bidragen.


Det är i princip barabögar som bland annat Daniel som verkligen uppskattar Melodifestivalen. Man antar att fenomenet uppstod 1994, då Marie Bergman & Roger Pundare ställde sig bredbent och brunkade i kors på scene. Då insåg man att kombinationen man och kvinna kan få fruktansvärda konsekvenser, varpå man drog slutsatsen att män endast bör befatta sig med andra män.

Sedan 2008 infördes ett system med kval till deltävlingarna i 16 steg, detta eftersom tävlingen vuxit sig offantligt stor på grund av en explosiv ökning av bögar i vårt könsorgansformade land. Detta innebär att tävlingen nu är så stor att uttagningarna som startar 2008 är menad för Eurovision Song Contest 2011. Tills dess har Sveriges Television bestämt sig för att alltid skicka Carola, oavsett vilket resultat omröstningen ger. Senare efter det när Ryssland (brunkar björnarna) tog över jorden så kommer denna tävling kallas för Небольшой Slick Вилли игры Som betyder Melodi festivalen på Norrlands Norska. -.-'

hedeklas,,, en g¨ång för lengesedan fanns det ett land som hette sörbygden. dem ville senar e kkköpa av sig en del , vid namn Munkkkedal.. dem tänkte det att dem kunde ha ettt bad pallats där eftersom att det där endå låg så "djupt". men politiker satte sig vidvägen. skall det vara munkedal så skall det ääven vara flyktingförläggning sa dem. oookej okej, sade vi, så l'nge vi har vååram kiosk i hedekas.

Dopade artister[redigera]

Doping är ett problem i Mello. 2007 stängdes Cinder Glow av efter att hon dopat sig så mycket att hennes mens tog slut(hon gillar mens) och Mello sålde skivorna till FUCKDOPADEARTISTER. Bland annat Jag dricker anabola och Jag äter heroin till frukost,vilka avslöjar skiten. Shirley Clamp tänkte från början smartare och sa inget om doping. Trots det införde MELLO dopingtest 2007.

Segerbidrag[redigera]